Voor een acnebehandeling in Breda brengt u een bezoek aan schoonheidssalon Cryon. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de huid en in acne behandelingen. Uw huid is bij ons al meer dan 25 jaar in vertrouwde handen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen of kom langs bij onze salon aan het Wilhelminapark 46 Breda.

Acne behandeling in Breda bij schoonheidssalon Cryon

Schoonheidssalon Cryon is al meer dan 25 jaar de specialist in behandelingen gericht op huidverbetering. Daarbij  maken wij gebruik van kwaliteitsproducten zoals Babor, !QMS Medicosmetics,  Meditopics en Alpha-H. Ons enthousiaste team van vakkundige specialisten werkt aan zichtbaar resultaat bij een probleemhuid.

Ook voor een acne behandeling in Breda kunt u bij onze schoonheidssalon terecht. Wij staan garant voor behandelingen en producten met resultaat. Bij ons krijgt u dan ook geen symptoom bestrijdende wonderzalfjes, maar staan aandacht, geduld en adequaat advies centraal. Blijvende huidverbetering kost immers tijd en vraagt om professionele kennis van zaken!

Wij zijn ook zeer gespecialiseerd in het behandelen van acne bij jongeren. Veel tieners komen bij Cryon om hun probleemhuid aan te laten pakken.