Tarieven2018-09-29T20:46:45+00:00

Tarieven

Cryon heeft drie overzichtelijke behandelingen. De behandeling en producten die we hiervoor gebruiken, worden uiteraard afgestemd op uw huid

Je kunt kiezen uit de volgende elf onderdelen:

 • Wenkbrauwen modelleren
 • Wenkbrauwen verven
 • Wimpers verven
 • Bovenlip en/of onderlip harsen
 • Neusharen harsen
 • Doorbloeding
 • Scrub/peeling
 • Verwijderen onzuiverheden zoals mee-eters, gerstekorrels en kleine ontstekingen
 • Massage gezicht/decolleté en bovenrug
 • Werkstofconcentraat (serum/ampul)
 • Make-up voor overdag

Cryon Vitesse Deze gezichtsbehandeling duurt 25 minuten en bestaat uit drie onderdelen.
€ 41,50

Cryon Treatment Deze gezichtsbehandeling duurt 45 minuten en bestaat uit vijf onderdelen naast een reiniging en dag- of nachtverzorging.
€ 65,00

Cryon de Luxe DDeze gezichtsbehandeling duurt 60 of 90 minuten en bestaat uit maar liefst zeven onderdelen naast een reiniging en dag- of nachtverzorging.
€ 87,00

Ben je onder de 20 jaar? Dan heeft Cryon een Tiener Vitesse . Deze duurt 25 minuten en bestaat uit drie onderdelen.
€ 38,00

Cryon is een bekend instituut als het gaat om het behandelen van acné. Onze behandelingen en producten garanderen resultaat. Hiervoor zetten wij onze biopeeling in. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij met aandacht, geduld en het juiste advies inzetten.

!QMS-behandelingen en producten zijn speciaal geschikt als u spectaculaire resultaten wil boeken op het gebied van huidverjonging. De basis van het merk is het gebruik van vulcollageen en steuncollageen. Als aan de juiste voorwaarden wordt voldaan, is uw huid in staat collageen op te nemen tot in de vijfde laag van de opperhuid. Dit geeft uw huid na 4 maanden gebruik weer het vochtgehalte van een twintigjarige. Collageen verbetert de volledige huidstructuur, vermindert rimpels in de breedte en in de diepte, en zorgt voor een vertraagde huidveroudering.Alle producten van !QMS zijn ontwikkeld door dr. Schulte, plastisch chirurg uit Duitsland, en zijn dan ook cosmeceutisch (cosmetisch en farmaceutisch) te noemen.

Er zijn verschillende !QMS-behandelingen:

€ 65,00 !QMS Vitesse van 30 minuten
€ 87,00 !QMS Treatment van 60 minuten
€ 112,50 !QMS uitgebreid van 75 minuten

€ 22,50 Harsen en modelleren wenkbrauwen

Verven van wimpers en wenkbrauwen kan ook. Met speciale verf worden de wimpers gekleurd in zwart. Voor de wenkbrauwen gebruiken we lichtbruin, lichtgrijs, donkerbruin, donkergrijs, goudblond en zwart. U heeft ongeveer vier weken lang een prachtig, natuurlijk resultaat.

€ 22,50 Verven wimpers
€ 22,50 Verven wenkbrauwen
€ 41,50 Verven wimpers en wenkbrauwen
€ 45,00 Verfsetje voor de wenkbrauwen met gebruiksaanwijzing

Elektrisch ontharen doen wij volgens de Blend-methode. Deze techniek is mogelijk bij alle vormen van overbeharing bij mannen en vrouwen. Herhaling van de behandeling is noodzakelijk. De duur van de totale behandeling is tenminste anderhalf jaar. De specialisten van Cryon werken met de nieuwste technieken en de beste apparatuur. Voor de behandelingen in het gezicht (kin, wangen, bovenlip en hals) is het mogelijk om een vergoeding aan te vragen bij je ziektekostenverzekeraar. Definitief ontharen heeft uitsluitend succes als je zelf niet meer epileert.
€ 29,50 per 15 minuten

Harsen is een tijdelijke vorm van ontharen die resultaat heeft voor vier tot zes weken. De hars wordt op de huid aangebracht en afgetrokken.
€ 22,50 Bovenlip en/of onderlip
€ 22,50 Kin
€ 22,50 Wenkbrauwen

In 45 minuten gaan we aan de slag met camouflage van kleurverschillen, corrigeren van de gezichtsvorm, afpoederen, corrigeren van de ogen door het gebruik van donkere en lichte tinten oogschaduw, bijtekenen wenkbrauwen, rouge, corrigeren van de lippen met lippotlood en lippenstift.
€ 65 ,50

Wil u uw huid écht een opknapper geven? Met de Biopeeling boekt u direct een zeer goed resultaat. Mensen komen uit alle hoeken van het land voor deze speciale behandeling die perfect helpt bij:

 • Rimpels
 • Pigmentvlekken
 • Littekens
 • Grove poriën
 • Acné
 • Verouderde huid
 • Verslapte huid
 • Slecht doorbloede huid

Een biopeeling duurt 60 minuten. U krijgt een uitgebreide reiniging waarbij we de wenkbrauwen modelleren en mee-eters, gerstekorrels en acné verwijderen. Daarna masseren we de biopeeling in en wordt de huid gekalmeerd en als u dat wil, gecamoufleerd.
€ 87,00

Ben je onder de 20 jaar ?
Dan heeft Cryon een speciale biopeeling voor tieners genaamd Tiener Brons.
Deze duurt 25 minuten
€ 41,50

Met meer dan 25 jaar specialistische ervaring op het gebied van huid en huidverbetering krijgen de schoonheidsspecialisten van Cryon regelmatig vragen over het verwijderen van oneffenheden op de huid. Denk bijvoorbeeld aan steelwratjes, couperose, bloedblaasjes en bultjes op gezicht en lichaam. Meestal kan Cryon daar prima iets aan doen. Omdat de specialisten van Cryon niet zijn opgeleid om diagnoses (goedaardig of kwaadaardig) te stellen, raden wij aan om bij twijfel vóór de behandeling contact op te nemen met uw huis- of huidarts.
€ 35,00 per 5 minuten

Deze behandeling duurt 25 minuten waarbij we uw nagels knippen en schoonmaken, de nagelriemen verzorgen, eelt en likdoorns verwijderen en uw nagels en huid vijlen. Daarna inmasseren met een voetencreme. Lakken is ook mogelijk.
€ 41,50

€ 20,00 Nagellak: basislak, twee lagen kleurlak en een toplak
€ 35,00 Gellak: basislak, twee lagen kleurlak en een toplak

Ook deze behandeling duurt 25 minuten. We modelleren uw nagels, ze krijgen een nagelbadje, we verzorgen de nagelriemen en verwijderen velletjes en eelt en masseren een handcreme in. Lakken kan ook.
€ 41,50

€ 20,00 Nagellak: basislak, twee lagen kleurlak en een toplak

In de privé praktijkles krijgt u in 60 minuten antwoord op al uw vragen over make-up. Met een prachtige make-up gaat u de deur uit en ondertussen krijgt u make-up advies.
€ 67,00

Maak online een afspraak

Contact Info

Wilhelminapark 46, 4818SN Breda

Phone: 076 520 4342

Web: Cryon schoonheidssalon

error: