GESCHIKT VOOR ALLE HUIDSKLEUREN

ME-LINE BEHANDELINGEN

Nieuw bij Cryon zijn de ME-line-behandelingen met bijpassende producten voor thuis, waarmee gewerkt wordt om zo ongewenst pigment drastisch te verminderen. Naast het feit dat ME-line uw pigment gaat verminderen, zult u ook zien dat de behandeling uw algehele huidconditie zal verbeteren!

INHOUD ME-LINE BEHANDELINGEN

ME-Line is een kuur waarbij u meestal minimaal 3 behandelingen* nodig hebt om het ongewenste pigment drastisch te verminderen. Bij sommige klanten wordt het gewenste resultaat echter al eerder bereikt na 1 of 2 behandelingen. Dit is per persoon verschillend. Wanneer u de kuur van 3 behandelingen neemt, is deze als volgt ingedeeld:

 1. Eerste behandeling: Er wordt gestart met een maskerbehandeling (Caucasian of Ethnic). Hierbij gaan we het bovenliggende pigment aanpakken. Dit is al een intensieve behandeling waarna u al direct wat resultaat zult zien.
 2. Tweede behandeling: Afhankelijk van het huidtype vindt de tweede behandeling na 4-8 weken plaats. Tijdens deze behandeling gaan we met microneedling i.c.m. een peeling (ID-behandeling) op het dieperliggende pigment werken.
 3. Derde behandeling: Na 4-8 weken wordt de maskerbehandeling (Caucasian of Ethnic) van ME-line weer toegepast. Door de behandeling met microneedling is het dieperliggende pigment naar boven gekomen. Dit gaan we dan weer met de maskerbehandeling verminderen.

VERVOLGBEHANDELING

* Bij veel diepliggend pigment zullen er meer behandelingen uitgevoerd worden met microneedling i.c.m. een peeling (herhaling tweede behandeling) vóór de laatste markerbehandeling gedaan kan worden.

Daarna wordt de huid met regelmaat behandeld en wordt er verder gewerkt aan het verbeteren van de huidconditie en het verminderen en voorkomen van pigment. Tijdens iedere volgende behandeling wordt geëvalueerd hoe de voortgang van de huid is en wat eraan gedaan kan worden om het resultaat te bevorderen.

CONTRA-INDICATIES VOOR ME-LINE BEHANDELINGEN

 • Tijdens een zwangerschap of in de 9 maanden erna kunnen de ME-line-behandelingen niet worden uitgevoerd. Het pigment kan dan ook in de vorm van een zwangerschapsmasker (melasma) wegtrekken. Tevens is het ook zo dat u tijdens een zwangerschap gevoeliger bent voor het aanmaken van pigment, waardoor we dat risico niet willen nemen.
 • Als er een zwangerschapsmasker is ontstaan door een anticonceptie middel (chloasma) kan het zo zijn dat wanneer u hiermee stopt, het pigment weg trekt.
 • Hoe langer het pigment er al zit, hoe groter de kans dat het niet weg gaat na het stoppen van het anticonceptiemiddel.
 • Rood pigment (bloedvaten) kunnen wij helaas niet behandelen, daarvoor kunt u beter naar de vaatlaser gaan.

RESULTATEN MELINE-TRAJECT

WAAR MOET U REKENING MEE HOUDEN TIJDENS HET BEHANDELTRAJECT

Het beste resultaat wordt bereikt wanneer u de verzorgingsproducten van ME-line combineert met de behandelingen. Wanneer de hoeveelheid pigment meevalt, kan er in overleg ook voor worden gekozen eerst eens te starten met enkel een behandeling of juist de producten. De specialiste zal u een persoonlijk advies geven.

Daarnaast moet u er rekening mee houden dat u vooral na de maskerbehandeling (flink) gaat vervellen. Dit duurt gemiddeld ongeveer een week.

Aangezien uw huid extra kwetsbaar is, is het noodzakelijk om dagelijks de zonbescherming SPF 30 te gebruiken van ME-line. Tijdens deze kuur mag u dus niet in de zon! Ook geen zonnebank.

ME-LINE PRODUCTGEBRUIK VOOR THUIS

 • Dag 1 tot en met 3: Gedurende de eerste drie dagen gebruikt u enkel de reiniging, de ME-line Moist serum en overdag de BB-cream spf 30 (light of medium). Zie onderstaand schema.
 • Vanaf dag 4: Tijdens deze periode gebruikt u twee extra producten: Caucasian/ Ethnic day/night serum. U bouwt het gebruik hiervan op door de ene dag het Day serum te gebruiken en de andere dag het Night serum. Deze brengt u aan na het Moist serum. Overdag brengt u de BB-Cream spf 30 ook nog aan over het Day serum.
 • Wanneer uw huid goed reageert op het Day en Night serum, kunt u ze beide iedere dag gebruiken. Als dit te heftig is, blijft u het afwisselen.

VERZORGINGSSCHEMA ME-LINE PRODUCTEN

Ochtend

 • Stap 1. Reinigen met Cleansing Foam van ME-line en afwassen met water
 • Stap 2. ME-line Moist Serum aanbrengen op het hele gezicht
 • Stap 3. (Vanaf dag 4 : Day serum)
 • Stap 4. BB Cream (medium of light) met spf 30 over de Moist aanbrengen.

Avond

 • Stap 1. Reinigen met Cleansing Foam van ME-line en afwassen met water
 • Stap 2. (Vanaf dag 5: Night serum)
 • Stap 3. ME-line Moist Serum aanbrengen op het hele gezicht

AFSPRAAK MAKEN BIJ CRYON

Wij zijn er in gespecialiseerd om uw huid weer te laten stralen. Neem gerust contact met ons op en wij geven u een advies!

VRAGEN OVER ME-LINE BEHANDELING?