ELEKTRISCH ONTHAREN

VOLGENS DE BLEND-METHODE

LASER ONTHAREN VS. ELEKTRISCH ONTHAREN

Bij Cryon elektrisch ontharen wij volgens de Blend-methode. Dit houdt in dat wij tijdens de behandeling een minuscuul naaldje in het haarzakje aanbrengen. Met een klein stroomstootje wordt de haarwortel verhit en kan de haar moeiteloos worden verwijderd.

Deze behandeling kunnen wij in onze salon uitvoeren. Wanneer u donker haar heeft, kunt u kiezen voor laser ontharen. Deze behandeling werkt sneller en is effectiever bij donker haar. Hiervoor verwijzen wij onze klanten door naar het Amphia Vaat- en Lasercentrum, waar ze gespecialiseerd zijn in laser ontharen.

Heeft u blond of grijs haar? Dan zorgen wij er door middel van elektrisch ontharen voor dat de ongewenste haargroei definitief verdwijnt. Twijfelt u of u moet kiezen voor elektrisch ontharen of laser ontharen? Wij geven u graag een deskundig advies zodat u verzekerd bent van de behandeling die bij u past.

ONTHAREN VOOR MANNEN EN VROUWEN

Uiteraard kunnen zowel mannen als vrouwen bij Cryon voor deze elektrisch ontharen kiezen. Er zijn soms meerdere behandelingen nodig om de haarwortel definitief uit te schakelen.

Deze behandeling heeft uitsluitend succes indien u zelf niet meer epileert. U mag de haren wel scheren, maar wanneer u voor elektrisch ontharen komt, moeten de haren minimaal 3 millimeter lang zijn. Anders kan hij niet vastgepakt worden met een pincet.

RESULTATEN NA EEN BEHANDELING

AFSPRAAK MAKEN BIJ CRYON

Wij zijn erin gespecialiseerd om uw huid weer te laten stralen. Neem gerust contact met ons op en wij geven u een advies! U kunt contact op nemen via: 076-5204342 of mail naar [email protected]

KOSTEN ELEKTRISCH BIJ CRYON

De kosten voor elektrisch ontharen is afhankelijk van de tijd die we nodig hebben om de behandeling uit te voeren. Hieronder vindt u een indicatie van de kosten:

  • Elektrisch ontharen 15 min = €32,50
  • Elektrisch ontharen 30 min = € 62,50

TIJDELIJK ONTHAREN MET HARS

Bij Cryon ontharen wij ook veel zones in het gezicht. Dagelijks modelleren wij wenkbrauwen en ontharen we met hars andere plekken op het gezicht, zoals de bovenlip of kin. Wij gebruiken hiervoor Coolflex vloeibare hars en verzorgen de huid erna altijd met een kalmerende gel. Heeft u snel last van uitslag na het harsen? Geef dit even aan en wij kunnen extra herstellende producten opbrengen na het harsen, zodat u minder snel last krijgt van een geïrriteerde huid.

Kosten:
Wenkbrauwen modelleren € 26,-
Bovenlip en onderlip € 26,-
Kingebied € 26,-

Bij de Cryon-behandelingen zitten verschillende onderdelen van ontharing inbegrepen. Bij de Peelings vanaf 60 minuten.

Wanneer u ontharen wilt combineren met een gezichtsbehandeling waar dit niet bij inbegrepen zit, komen er kosten van €17,- per onderdeel bij en duurt de behandeling maximaal 15 minuten langer.

VRAGEN OVER ONTHAREN

Cryon
Wilhelminapark 46
4818 SN Breda

*Cryon is op dit moment moeilijker te bereiken door weg werkzaamheden.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hun reviews over Cryon salon op Google en Trustedshops