Cryon


Bij Cryon schoonheidssalon kunt u terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van huidproblemen en het verwijderen van huidoneffenheden.

Merken die wij gebruiken & verkopen

Definitief ontharen / elektrisch ontharen

Bij Cryon elektrisch ontharen wij volgens de Blend-methode. Tijdens de behandeling brengen wij een minuscuul naaldje in het haarzakje. Met een klein stroomstootje wordt de haarwortel verhit en kan de haar moeiteloos worden verwijderd.

Uiteraard kunnen zowel mannen als vrouwen bij Cryon voor deze elektrisch ontharen kiezen. Er zijn soms meerdere behandelingen nodig om de haarwortel definitief uit te schakelen.

Deze behandeling heeft uitsluitend succes indien u zelf niet meer epileert. U mag de haren wel scheren, maar wanneer u voor elektrisch ontharen komt, moeten de haren minimaal 3 millimeter lang zijn. Anders kan hij niet vastgepakt worden met een pincet.

Kleur van het haar

Gaat het om donker gekleurd haar? Dan kunt u het haar het snelste en beste laten verwijderen met laserbehandelingen. Wij sturen klanten door naar het Amphia Vaat- en Lasercentrum.
Blond en grijs haar kan alleen definitief verwijderd worden door elektrische epilatie. Daarvoor kunt u dus terecht bij ons!

Elektrisch ontharen 15 min €32,50
Elektrisch ontharen 30 min € 62,50

Tijdelijk ontharen met hars

Bij Cryon ontharen wij ook veel zones in het gelaat. Dagelijks modelleren wij wenkbrauwen en ontharen we met hars andere plekken op het gezicht, zoals de bovenlip of kin. Wij gebruiken hiervoor Coolflex vloeibare hars en verzorgen de huid erna altijd met een kalmerende gel. Heeft u snel last van uitslag na het harsen? Geef dit even aan en wij kunnen extra herstellende producten opbrengen na het harsen, zodat u minder snel last krijgt van een geïrriteerde huid.

Wenkbrauwen modelleren € 26,00
Bovenlip en onderlip € 26,00

Kingebied € 26,00

Bij de Cryon-behandelingen zitten verschillende onderdelen van ontharing inbegrepen. Bij de Peelings vanaf 60 minuten.

Wanneer u ontharen wilt combineren met een gezichtsbehandeling waar dit niet bij inbegrepen zit, komen er kosten van €17,00 per onderdeel bij en duurt de behandeling maximaal 15 minuten langer*