Laser ontharen vs elektrisch ontharen

Bij Cryon elektrisch ontharen wij volgens de Blend-methode. Dit houdt in dat wij tijdens de behandeling een minuscuul naaldje in het haarzakje aanbrengen. Met een klein stroomstootje wordt de haarwortel verhit en kan de haar moeiteloos worden verwijderd.

Deze behandeling kunnen wij in onze salon uitvoeren. Wanneer u donker haar heeft, kunt u kiezen voor laser ontharen. Deze behandeling werkt sneller en is effectiever bij donker haar. Hiervoor verwijzen wij onze klanten door naar het Amphia Vaat- en Lasercentrum, waar ze gespecialiseerd zijn in laser ontharen.

Heeft u blond of grijs haar? Dan zorgen wij er door middel van elektrisch ontharen voor dat de ongewenste haargroei definitief verdwijnt. Twijfelt u of u moet kiezen voor elektrisch ontharen of laser ontharen? Wij geven u graag een deskundig advies zodat u verzekerd bent van de behandeling die bij u past.

Ontharen voor mannen en vrouwen

Uiteraard kunnen zowel mannen als vrouwen bij Cryon voor deze elektrisch ontharen kiezen. Er zijn soms meerdere behandelingen nodig om de haarwortel definitief uit te schakelen.

Deze behandeling heeft uitsluitend succes indien u zelf niet meer epileert. U mag de haren wel scheren, maar wanneer u voor elektrisch ontharen komt, moeten de haren minimaal 3 millimeter lang zijn. Anders kan hij niet vastgepakt worden met een pincet.

Tijdelijk ontharen met hars

Bij Cryon ontharen wij ook veel zones in het gezicht. Dagelijks modelleren wij wenkbrauwen en ontharen we met hars andere plekken op het gezicht, zoals de bovenlip of kin. Wij gebruiken hiervoor Coolflex vloeibare hars en verzorgen de huid erna met een kalmerende gel. Heeft u snel last van uitslag na het harsen? Geef dit aan en wij kunnen extra herstellende producten opbrengen na het harsen, zodat u minder snel last krijgt van een geïrriteerde huid.

Kosten:
Wenkbrauwen modelleren € 35
Bovenlip en onderlip € 35
Kingebied €35

Bij de Selection-behandelingen zitten verschillende onderdelen van ontharing inbegrepen. Bij de Peelings vanaf 60 minuten.

Wanneer u ontharen wilt combineren met een gezichtsbehandeling waar dit niet bij inbegrepen zit, komen er kosten van €22.50 per onderdeel bij en duurt de behandeling maximaal 15 minuten langer.

Kosten elektrisch ontharen bij Cryon

De kosten voor elektrisch ontharen is afhankelijk van de tijd die we nodig hebben om de behandeling uit te voeren. Hieronder vindt u een indicatie van de kosten:

  • Elektrisch ontharen 10 min = €42
  • Elektrisch ontharen 25 min = € 83,50
  • Elektrisch ontharen 40 min = € 124

Voor iedere huidbehoefte hebben wij de beste producten!

Benieuwd wat Cryon voor uw huid kan betekenen? Neem contact op.

Contact

Bij Cryon vinden wij het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent. Snelle en deskundige service kunt u daarom van ons verwachten! Wij zijn daarom goed bereikbaar en nemen iedere vraag serieus. Neem dus gerust contact met ons op via onderstaande gegevens als u een vraag heeft:

Cryon Schoonheidssalon
Wilhelminapark 46
4818SN Breda
Nederland

Mail: contact@cryon.nl
Tel: +31 (76) 520 43 42
WhatsApp: +31 (6) 81 38 14 65
KvK-nummer: 67447929
Btw-identificatienummer: NL859536488B01

Cryon ontharen