HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN

AL 30 JAAR GESPECIALISEERD IN HUIDVERBETERING

HEEFT U EEN HUIDONEFFENHEID EN WILT U WETEN OF WIJ DEZE KUNNEN VERWIJDEREN?

Stuur dan een foto naar 06-81381465 via WhatsApp. Als het mogelijk is om het op deze manier goed te zien, beantwoorden wij u direct en zullen u een advies geven.

U kunt ook een adviesgesprek inplannen, zodat wij de huidoneffenheden in professioneel licht kunnen bekijken en ook direct de beste behandeling met u kunnen bespreken.

RESULTATEN NA EEN BEHANDELING

AFSPRAAK MAKEN BIJ CRYON

Wij zijn erin gespecialiseerd om uw huid weer te laten stralen. Neem gerust contact met ons op en wij geven u een advies! U kunt contact op nemen via: 076-5204342 of mail naar [email protected].

BEHANDELING VAN HUIDONEFFENHEDEN

Bijna iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met huidoneffenheden. U kunt hierbij denken aan pigmentvlekken, bindweefselbulten, steelwratjes, bloedblaasjes, moedervlekken of rode adertjes op de huid. Cryon is gespecialiseerd in het verwijderen van deze ‘huidoneffenheden’ en doet dit al 30 jaar met veel expertise. Omdat wij ervoor zorgen dat u géén litteken overhoudt, horen wij vaak de uitspraak “had ik dat maar 10 jaar eerder geweten!”.

WAT KUNT U VERWACHTEN

Wanneer u naar Cryon komt voor het verwijderen van huidoneffenheden, wordt er eerst met u besproken wélke oneffenheden u verwijderd wil hebben en om wat voor soort het gaat*. De specialist zal tijdens de behandeling gedurende 5, 10, 15 minuten of langer de oneffenheden bij u verwijderen met verschillende technieken (afhankelijk van de soort huidoneffenheden). De technieken die wij hanteren zijn: coagulatie (verwijderen met behulp van een naaldje dat onder stroom staat) en chirurgisch knippen. Wij snijden niet in het goede weefsel, waardoor u (meestal) geen litteken zult overhouden!

HERSTEL NA BEHANDELING

Bij de behandeling van huidoneffenheden herstelt de huid zich met een korstje dat ongeveer zeven tot veertien dagen blijft zitten. Wanneer het korstje eraf valt, zal er nieuwe huid verschijnen. Deze huid is rood of roze van kleur en heeft een aantal weken tot maanden de tijd nodig om de eigen huidskleur aan te nemen. Afhankelijk van de plek op uw huid duurt dit korter of langer dan het gemiddelde van twee maanden. U kunt de huid normaal reinigen en verzorgen. Nadat het korstje er is afgevallen, is bescherming tegen de zon erg belangrijk! Smeer de rode plekjes in met beschermingsfactor spf 50 of blijf ermee uit de zon. Het risico is dat de plekjes kunnen pigmenteren wanneer ze verbranden.

*Omdat de specialisten van Cryon niet zijn opgeleid om diagnoses (goedaardig of kwaadaardig) te stellen, raden wij u aan om bij twijfel vóór de behandeling contact op te nemen met uw huis- of huidarts.

VRAGEN OVER HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN?

Cryon
Wilhelminapark 46
4818 SN Breda

*Cryon is op dit moment moeilijker te bereiken door weg werkzaamheden.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hun reviews over Cryon salon op Google en Trustedshops