Heeft u een huidoneffenheid en wilt u weten of wij deze kunnen verwijderen?

Stuur dan een foto naar 0681381465 via WhatsApp. Als het mogelijk is om het op deze manier goed te zien, beantwoorden wij u meteen met een advies.

Of plan een adviesgesprek in, zodat wij de huidoneffenheden in professioneel licht kunnen bekijken en direct de beste behandeling met u kunnen bespreken.

Behandeling van huidoneffenheden

Bijna iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met huidoneffenheden. Denk hierbij aan pigmentvlekken, bindweefselbultjes, steelwratjes, bloedblaasjes, moedervlekken of rode adertjes op de huid. Cryon is gespecialiseerd in het verwijderen van deze ‘huidoneffenheden’ en doet dit al 30 jaar met veel expertise. Omdat wij ervoor zorgen dat u géén litteken overhoudt, horen wij vaak de uitspraak “had ik dat maar 10 jaar eerder geweten!”.

Wat u kunt verwachten

Tijdens uw afspraak voor het verwijderen van huidoneffenheden, wordt er eerst met u besproken wélke oneffenheden u verwijderd wil hebben en om wat voor soort het gaat*. De specialiste zal tijdens de behandeling gedurende 5, 10, 15 minuten of langer de oneffenheden bij u verwijderen met verschillende technieken (afhankelijk van de soort huidoneffenheden). De technieken die wij hanteren zijn: coagulatie (verwijderen met behulp van een naaldje dat onder stroom staat) en chirurgisch knippen. Wij snijden niet in het goede weefsel, waardoor u (meestal) geen litteken zult overhouden! Verwachten wij wel dat er iets zichtbaar zal zijn na de behandeling, dan wordt dit van tevoren met u besproken.

*Omdat de specialisten van Cryon niet zijn opgeleid om diagnoses (goedaardig of kwaadaardig) te stellen, raden wij u aan om bij twijfel vóór de behandeling contact op te nemen met uw huis- of huidarts.

Herstel na de behandeling

Na de behandeling van huidoneffenheden herstelt de huid met een korstje dat ongeveer zeven tot veertien dagen blijft zitten. Wanneer het korstje eraf valt, zal er nieuwe huid verschijnen. Deze huid is rood of roze van kleur en heeft een aantal weken tot maanden de tijd nodig om de eigen huidskleur aan te nemen. Afhankelijk van de plaats op uw huid duurt dit korter of langer dan het gemiddelde van twee maanden. U kunt de huid normaal reinigen en verzorgen. Nadat het korstje er is afgevallen, is bescherming tegen de zon erg belangrijk! Smeer de rode plekjes in met beschermingsfactor spf 50 en blijf ermee uit de zon. Het risico is dat de plekjes kunnen pigmenteren wanneer ze teveel aan zon worden blootgesteld.

Resultaten na een behandeling bij Cryon Schoonheidssalon

Producten herstel verwijderde huidoneffenheden

Meditopics Doorbloedingsmasker 100 ml

36.95 Incl. BTW
Toevoegen

MEDIK8 Ultimate Recovery™ 30 ml

52.75 Incl. BTW
Toevoegen

Alpha-H Daily Essential Moisturiser SPF50+ 50 ml

49.95 Incl. BTW
Toevoegen

Meditopics Retinol Cream 1% Retinoïden 50 ml

39.95 Incl. BTW
Toevoegen

Contact

Bij Cryon vinden wij het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent. Snelle en deskundige service kunt u daarom van ons verwachten! Wij zijn daarom goed bereikbaar en nemen iedere vraag serieus. Neem dus gerust contact met ons op via onderstaande gegevens als u een vraag heeft:

Cryon Schoonheidssalon
Wilhelminapark 46
4818SN Breda
Nederland

Mail: contact@cryon.nl
Tel: +31 (76) 520 43 42
WhatsApp: +31 (6) 81 38 14 65
KvK-nummer: 67447929
Btw-identificatienummer: NL859536488B01

cryon 30