Heeft u een huidoneffenheid en u weet niet of die verwijderd kan worden?

Stuur dan een foto naar 06-81381465. Als het mogelijk is om het op deze manier goed te zien dan antwoorden we u per app of het verwijderd kan worden en wat de kosten zijn. U kunt ook een adviesgesprek inboeken bij een personeelslid die die behandeling kan uitvoeren; wordt dan de behandeling meteen uitgevoerd dan betaalt u alleen de behandeling.

Behandeling van huidoneffenheden

vanaf 5 minuten € 39,50

 • Huidoneffenheden

  Met 30 jaar specialistische ervaring op het gebied van huid en huidverbetering krijgen de schoonheidsspecialisten van Cryon regelmatig vragen over het verwijderen van huidoneffenheden. Denkt u bijvoorbeeld aan steelwratjes, couperose, bloedblaasjes, syringomen, ouderdomsvlekken en bultjes op gezicht en lichaam.

 • Huidoneffenheden 5min

  €39.50
 • Huidoneffenheden 10min

  €72,50
 • Huidoneffenheden 15min

  €99,50
 • Huidoneffenheden 20min

  €127.50
 • Huidoneffenheden 25min

  €153.50
 • Huidoneffenheden 30min

  €182.00

Bijna iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met huidoneffenheden. Het is jammer als u niet op de hoogte bent van het feit dat Cryon deze ontsieringen van uw huid makkelijk en zonder littekens kan verwijderen. De uitspraak : “had ik dat maar 10 jaar eerder geweten” is voor ons en voor de klant erg jammer. Dus twijfel niet, vragen staat tenslotte vrij. Vráág aan ons of wij het kunnen behandelen. En denk daarbij aan de huid van uw gehele lichaam, dus ook de schaamstreek.

In de meeste gevallen is aan huidoneffenheden eenvoudig iets te doen, mits deskundig aangepakt. Bij de behandeling van huidoneffenheden herstelt de huid zich met een korstje dat ongeveer zeven tot veertien dagen blijft zitten. Dit herstel gaat zonder littekens gepaard. De nieuwe, gezonde huid is roze en heeft tijd nodig om dezelfde kleur te krijgen als de rest van uw huid. Afhankelijk van de plek op uw huid duurt dit korter of langer dan het gemiddelde van twee maanden. U kunt de huid normaal reinigen en verzorgen. Nadat het korstje er is afgevallen, kunt u de plek eventueel camoufleren.

Omdat de specialisten van Cryon niet zijn opgeleid om diagnoses (goedaardig of kwaadaardig) te stellen, raden wij u aan om bij twijfel vóór de behandeling contact op te nemen met uw huis- of huidarts.

Nabehandeling

Peeling Goud 60 minuten € 91,50

Als nabehandeling raden wij u een Peeling aan. Door deze behandeling verdwijnen wondrestanten sneller. Verder is het aan te raden om thuis de volgende producten te gebruiken om het herstel van de huid te bevorderen.

Meditopics Aha 12%
Meditopics doorbloedingsmasker

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Terugbellen? *
Select an option
Menu
Winkelmand Product Verwijdert. Undo
 • No products in the cart.