Cryon

Bij Cryon schoonheidssalon kunt u terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van huidproblemen en het verwijderen van huidoneffenheden.

Merken die wij gebruiken & verkopen

Uw Eerste Behandeling 60 min

Wanneer u nieuw bent bij Cryon, adviseren wij u voor de eerste keer “Uw eerste behandeling” te boeken. Deze behandeling is niet standaard ingedeeld in vaste onderdelen, maar wordt aangepast naar de behoefte van uw huid. Zo ziet een eerste behandeling bij iedereen er anders uit, omdat iedere huid een andere behoefte heeft.

De specialist zal eerst met u bespreken waar u voor komt en of er punten zijn met betrekking tot uw huid, die u zou willen verbeteren. Heeft u een specifiek huidprobleem? Of komt u om uw huid gewoon goed te laten verzorgen, zonder dat u bijzonderheden met uw huid ervaart? Het wordt eerst besproken en de specialist zal adviseren welke behandeling op dat moment het beste is voor uw huid. Deze behandeling wordt dan ook direct uitgevoerd.

Globaal gezien komen de volgende onderdelen meestal voor in een eerste behandeling:

  1. Reinigen van uw gezicht, hals en decolleté
  2. Vitaliteitstest (doorbloedingsmasker, om te kijken hoe de doorbloeding van de huid is)
  3. Een exfolierend onderdeel (bijv een fruitzuur of scrub) om het eventuele teveel aan dode huidcellen te verwijderen en de huid zachter te maken
  4. Modelleren/harsen van de wenkbrauwen
  5. Dieptereiniging van de huid (tijd is afhankelijk van de hoeveelheid onzuiverheden)
  6. Soms wordt er bij de eerste behandeling een peeling gedaan (Bio-peeling of andere peeling zoals Glycolzuurpeeling).
  7. Dag- of nachtverzorging
  8. Persoonlijk product- en behandeladvies

Tijdens de behandeling maken wij een uitgebreide huidanalyse en verzorgingsadvies voor het gebruik van de juiste producten thuis. Wij stellen ook een behandelplan op, afgestemd op uw persoonlijke wensen en/of omstandigheden en bespreken – indien u dat wenst – alle mogelijke verbeteringen voor uw huid.