Uw eerste behandelingen

Wanneer u nieuw bent bij Cryon, adviseren wij u om “Uw eerste behandeling” te boeken. Deze behandeling is niet standaard ingedeeld in vaste onderdelen, maar wordt aangepast naar de behoefte van uw huid.

Adviesgesprek

Plan een adviesgesprek met een huidspecialist van Cryon voor het beste behandel- en productadvies. Tijdens dit kwartier bekijken wij uw huid goed onder de lamp en geven een passend advies.

Uw eerste behandeling bij Cryon

Wanneer u nieuw bent bij Cryon, adviseren wij u om “Uw eerste behandeling” te boeken. Deze behandeling is niet standaard ingedeeld in vaste onderdelen, maar wordt aangepast naar de behoefte van uw huid. Zo ziet een eerste behandeling bij iedereen er anders uit.

De specialist zal eerst met u bespreken waar u voor komt en of er punten zijn met betrekking tot uw huid, die u zou willen verbeteren. Heeft u een specifiek huidprobleem? Of komt u om uw huid gewoon goed te laten verzorgen, zonder dat u bijzonderheden met uw huid ervaart? De specialiste adviseert welke behandeling op dat moment het beste is voor uw huid. Deze behandeling wordt dan direct uitgevoerd.

Tijdens de behandeling maken wij een uitgebreide huidanalyse en verzorgingsadvies voor het gebruik van de juiste producten thuis. Wij stellen ook een behandelplan op, afgestemd op uw persoonlijke wensen en/of omstandigheden en bespreken – indien u dat wenst – alle mogelijke verbeteringen voor uw huid.

Inhoud van de behandeling

De Eerste Behandeling bestaat uit een aantal activerende- en verzorgende onderdelen. Natuurlijk bespreekt de specialiste wat haar het beste lijkt om te doen. Hieronder een voorbeeld van wat u kunt verwachten:

  1. Reinigen van uw gezicht, hals en decolleté
  2. Vitaliteitstest (doorbloedingsmasker, om te kijken hoe de doorbloeding van de huid is)
  3. Een exfolierend onderdeel (bijv een fruitzuur of scrub) om het eventuele teveel aan dode huidcellen te verwijderen en de huid zachter te maken
  4. Modelleren/harsen van de wenkbrauwen of bovenlip
  5. Dieptereiniging van de huid (tijd is afhankelijk van de hoeveelheid onzuiverheden)
  6. Soms wordt er bij de eerste behandeling een peeling gedaan of microneedeling.
  7. Masker of serum
  8. Moisturiser voor dag of nacht.
  9. Persoonlijk product– en behandeladvies

Resultaten na een behandeling bij Cryon Schoonheidssalon

Contact

Bij Cryon vinden wij het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent. Snelle en deskundige service kunt u daarom van ons verwachten! Wij zijn daarom goed bereikbaar en nemen iedere vraag serieus. Neem dus gerust contact met ons op via onderstaande gegevens als u een vraag heeft:

Cryon Schoonheidssalon
Wilhelminapark 46
4818SN Breda
Nederland

Mail: contact@cryon.nl
Tel: +31 (76) 520 43 42
WhatsApp: +31 (6) 81 38 14 65
KvK-nummer: 67447929
Btw-identificatienummer: NL859536488B01

Persoonlijk productadvies

Na de behandeling bieden wij u een persoonlijk productadvies dat geheel is afgestemd op de behoefte van uw huid. Natuurlijk streven wij naar een snel huidverbeterend resultaat en hopen wij dat u de producten dagelijks met plezier zult gebruiken. Bijna iedereen die producten koopt bij Cryon, stapt niet meer terug over naar de producten die zij daarvoor hadden. Gewoon, omdat ze zo prettig in gebruik zijn en uw huid aanzienlijk verbeteren!

cryon 32