PEELING BEHANDELINGEN BIJ CRYON

CHEMISCHE & MECHANISCHE PEELINGS

WAT IS EEN PEELING

Een peeling is een behandeling die ervoor zorgt dat de huid optimaal gestimuleerd wordt, zodat hij kan verbeteren op allerlei gebieden. Altijd is ons doel om balans in de huid te vinden en een peeling kan hierbij helpen.

Peelings kunnen erg helpen bij het verbeteren van de vocht- en vetbalans van de huid, maar het vermindert ook rimpeltjes en grove poriën.

SOORTEN PEELINGS

Er zijn verschillende soorten peelings: chemische- en mechanische peelings.

  • Voorbeelden van Chemische peelings: Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur.
  • Voorbeelden van Mechanische peelings: microdermabrasie en de Bio-peeling van Neoderma.

Bij Cryon adviseert de specialist per behandeling welke peeling op dat moment het meest geschikt is voor uw huid.

RESULTATEN NA EEN BEHANDELING

WELKE GEBIEDEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN MET EEN PEELING

Huidverbeterende behandelingen door middel van peelings zijn mogelijk op het gezicht, maar denk ook aan het lichaam. Wij kunnen ook gebieden behandelen, zoals de handrug, onderarmen, de rug en het decolleté.

DOWNTIME

Heel bijzonder is dat u bij Cryon alle peelings ondergaat zonder downtime! “Downtime” betekent dat uw huid langer dan één dag rood is en sterk gaat vervellen. Bij Cryon streven we ernaar alle behandelingen zodanig uit te voeren dat er een maximaal resultaat wordt behaald met een minimum aan ongemak van de behandeling.

WELKE BEHANDELINGEN MOET IK KIEZEN

Er zijn verschillende peelings, maar ook verschillende lengtes qua tijd voor een peeling. Iedere huid heeft een andere behoefte en daarbij past een korte of langere peeling. De tijd wordt ingedeeld naar de behoefte van de huid, wat betekent dat bij de één meer tijd wordt besteed aan dieptereiniging, en bij de ander meer tijd wordt besteedt aan bijvoorbeeld de doorbloeding. Wanneer u niet weet welke behandeling het beste bij u past, adviseren wij u contact met ons op te nemen.

MICRONEEDELING

Microneedling wordt vaak gebruikt naast een peeling, om de huid extra te stimuleren. De needlingpen heeft kleine vibrerende naaldjes die de huid oppervlakkig beschadigen. Hierdoor wordt er een natuurlijk genezingsproces in gang gezet en verbetert het bindweefsel zich. Collageen en elastine komen in de huid vrij. Voor extra resultaat combineren wij bij Cryon microneedling meestal met een chemische peeling.

MICRONEEDELING IS GESCHRIKT VOOR HET VERMINDEREN VAN:

  • Grove porien
  • (Acne)littekens
  • Pigmentvlekken
  • Rimpels en fijne lijntjes

VRAGEN OVER PEELING BEHANDELINGEN?

Cryon
Wilhelminapark 46
4818 SN Breda

*Cryon is op dit moment moeilijker te bereiken door weg werkzaamheden.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hun reviews over Cryon salon op Google en Trustedshops