Over ons

Filosofie

Deskundigheid, professionaliteit en veel passie. Dát is Cryon schoonheidssalon. Dit werd eerder bekroond met de hoogste landelijke onderscheiding “Schoonheidsspecialist van het Jaar”. Doeltreffende en efficiënte producten en behandelingen met een meetbaar resultaat op korte termijn. De manier van denken is wetenschappelijk, dit wordt ondersteund door de opleiding Medisch Schoonheidsspecialist waaraan de meeste personeelsleden aan zijn begonnen. Dit is de eerste opleiding – die wij als schoonheidsspecialist kunnen volgen – met een HBO-accreditatie! De meeste schoonheidssalons richten zich op de ontspanning van de klant, bij Cryon is een verbeterd resultaat het doel.

Onze producten van !QMS, Babor en Meditopics zijn een genot om te gebruiken. U krijgt bij aankoop een uitgebreide uitleg over het gebruik én uiteraard ook garantie. Bevalt het product niet, breng het dan gerust terug.

Cryon is er voor iedereen. Wij hebben behandelingen voor vrouwen en mannen en voor jong en oud. Aangezien iedereen anders is en andere wensen heeft, variëren onze behandelingen en producten in kwaliteit en prijs. Daardoor kunt u bij ons de keuze maken die bij u past.

Al uw huidproblemen vinden wij interessant. Cryon zal altijd er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Ligt dit niet in onze mogelijkheden? Dan verwijzen wij u naar ons netwerk. Dit netwerk van collega’s en andere specialisten hebben wij in de loop der jaren opgebouwd. We zijn kritisch hierin, we verwijzen alleen door als we zelf onderzoek hebben gedaan en zelf bij deze bedrijven zijn behandeld. Ook kunt u van ons verwachten dat wij u begeleiden in de doorverwijzing. Ook na uw behandeling bij een extern bedrijf blijven wij de resultaten volgen en controleren.

Als u bij ons klant bent dan maken wij een klantendossier. Hierin staat al uw gegevens. Indien nodig maken we -met uw toestemming- foto’s voor en na de behandeling. Deze foto’s staan uitsluitend in uw klantendossier en worden uitsluitend gebruikt door de medewerkers van Cryon voor intern gebruik. Zo maken we bij voorkeur foto’s van uw wenkbrauwen voor en na de behandeling. Op deze manier hoeft u niet steeds uit te leggen wat de bedoeling is en ligt vast hoe u de kleur en de vorm wilt. Ook bij huidoneffenheden maken we graag voor- en na-foto’s, zo kunnen we samen met u goed de resultaten beoordelen. In uw klantendossier worden ook de volgende zaken bijgehouden: productgebruik, huidanalyse en voortgang van de resultaten, inhoud van de behandeling die heeft plaatsgevonden (wat is er werkelijk gedaan en met welke producten), uw wensen, bijzonderheden en zeker niet onbelangrijk, eventuele allergieën .

U ziet dat wij de zaak serieus aanpakken.

Denkt u eraan dat uw gehele huid ons werkgebied is. Dus voor alle huidproblemen of vragen die u heeft, ook al gaat het over uw benen of uw geslachtsdelen, alles betreffende de huid van uw totale lichaam; daarvoor bent u bij Cryon aan het goede adres. Weten wij het niet? Dan verwijzen wij u door.

huidoneffenheden verwijderen
Acne behandeling Breda
schoonheidssalon cryon make-up

Huidspecialisten

X
WhatsApp Neem contact op