Over ons2018-11-01T08:48:37+00:00

Filosofie

Deskundigheid, professionaliteit en veel passie. Dát is Cryon schoonheidssalon. Dit werd eerder bekroond met de hoogste landelijke onderscheiding “Schoonheidsspecialist van het Jaar”. Doeltreffende en efficiënte producten en behandelingen met een meetbaar resultaat op korte termijn. De manier van denken is wetenschappelijk, dit wordt ondersteund door de opleiding Medisch Schoonheidsspecialist waaraan de meeste personeelsleden aan zijn begonnen. Dit is de eerste opleiding – die wij als schoonheidsspecialist kunnen volgen – met een HBO-accreditatie! De meeste schoonheidssalons richten zich op de ontspanning van de klant, bij Cryon is een verbeterd resultaat het doel.

Onze producten van !QMS, Babor en Meditopics  zijn een genot om te gebruiken. U krijgt bij aankoop een uitgebreide uitleg over het gebruik én uiteraard ook garantie. Bevalt het product niet, breng het dan gerust terug.

Cryon is er voor iedereen. Wij hebben behandelingen voor vrouwen en mannen en voor jong en oud. Aangezien iedereen anders is en andere wensen heeft, variëren onze behandelingen en producten in kwaliteit en prijs. Daardoor kunt u bij ons de keuze maken die bij u past.

Al uw huidproblemen vinden wij interessant. Cryon zal altijd er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Ligt dit niet in onze mogelijkheden? Dan verwijzen wij u naar ons netwerk. Dit netwerk van collega’s en andere specialisten hebben wij in de loop der jaren opgebouwd. We zijn kritisch hierin, we verwijzen alleen door als we zelf onderzoek hebben gedaan en zelf bij deze bedrijven zijn behandeld. Ook kunt u van ons verwachten dat wij u begeleiden in de doorverwijzing. Ook na uw behandeling bij een extern bedrijf blijven wij de resultaten volgen en controleren.

Als u bij ons klant bent dan maken wij een klantendossier. Hierin staat al uw gegevens. Indien nodig maken we -met uw toestemming- foto’s voor en na de behandeling. Deze foto’s staan uitsluitend in uw klantendossier en worden uitsluitend gebruikt door de medewerkers van Cryon voor intern gebruik. Zo maken we bij voorkeur foto’s van uw wenkbrauwen voor en na de behandeling. Op deze manier hoeft u niet steeds uit te leggen wat de bedoeling is en ligt vast hoe u de kleur en de vorm wilt. Ook bij huidoneffenheden maken we graag voor- en na-foto’s, zo kunnen we samen met u goed de resultaten beoordelen. In uw klantendossier worden ook de volgende zaken bijgehouden: productgebruik, huidanalyse en voortgang van de resultaten, inhoud van de behandeling die heeft plaatsgevonden (wat is er werkelijk gedaan en met welke producten), uw wensen, bijzonderheden zoals allergie.

U ziet dat wij de zaak serieus aanpakken.

Denkt u eraan dat uw gehele huid ons werkgebied is. Dus voor alle huidproblemen of vragen die u heeft, ook al gaat het over uw benen of uw geslachtsdelen, alles betreffende de huid van uw totale lichaam; daarvoor bent u bij Cryon aan het goede adres. Weten wij het niet? Dan verwijzen wij u door.

Huidspecialisten

Christine Geldtmeijer
Christine GeldtmeijerEigenaresse
Christine (56 jaar) is 28 jaar geleden gestart met het inmiddels zeer bekende schoonheidsinstituut Cryon. Ze is al 37 jaar schoonheidsspecialist met als missie klanten helpen met het verbeteren van hun uiterlijk. Al die jaren zoekt ze met alle beschikbare middelen naar de beste behandelingen en producten om dit te bereiken. Vooral het verwijderen van huidoneffenheden heeft haar speciale aandacht. Ook de theorie achter cosmetica en behandelingen vindt ze erg belangrijk. Ze is recht door zee en direct in haar communicatie naar klanten en personeel. Schoonheidsspecialist in hart en nieren!
Alexa Hengst
Alexa HengstMede-eigenaresse
Alexa (27 jaar) is de dochter van Christine Geldtmeijer. Sinds 2016 is Cryon een Vennootschap Onder Firma geworden, waarvan Alexa een vennoot is geworden. Alexa werkt de helft van de tijd in de salon als schoonheidsspecialiste, met als specialisatie acne bij jongeren en anti-aging. De overige tijd werkt zij achter de schermen aan administratieve taken en de bedrijfsvoering. Samen met Christine runt zij het bedrijf.
Stephanie Lievendag
Stephanie LievendagAllround schoonheidsspecialiste
Stephanie werkt sinds 2010 met veel passie bij Cryon als allround schoonheidsspecialiste. Ze heeft veel ervaring op het gebied van huidverbetering en heeft al veel klanten van hun huidproblemen af kunnen helpen. Ze beheerst alle specialisaties die bij Cryon gedaan worden en heeft ook een opleidingsfunctie binnen het team. Bovendien is ze een expert op het gebied van QMS-anti-aging en het verwijderen van huidoneffenheden.
Mariëlla Wouters
Mariëlla WoutersAllround schoonheidsspecialist
Mariëlla heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van acné, !QMS en huidoneffenheden. Zij werkt 16 uur per week bij Cryon en is een motivator voor iedereen; klant en personeel. Ze werkt 10 jaar met veel plezier en passie bij Cryon.
Dilara van Holsteijn
Dilara van HolsteijnAllround schoonheidsspecialiste
Dilara werkt sinds 2009 bij Cryon en is zeer ervaren op het gebied van huidverbetering. Haar werk als huidspecialiste in de salon combineert zij met andere, administratieve taken, waarin zij haar kennis van de opleiding HBO small business and retail management goed kan toepassen.
Naast expert in antidaging en acne, beheerst zij ook de specialisatie van het verwijderen van huidoneffenheden.
Cynthia de Smet
Cynthia de SmetSchoonheidsspecialiste
Cynthia is afgestudeerd schoonheidsspecialiste niveau 3. Ze werkt sinds 3 jaar voor 35 uur per week in de salon en is gespecialiseerd in acne en anti-aging. Bovendien leidt zij nieuwkomers in het team van Cryon op. Cynthia is een hele ambitieuze en leuke collega.
Laura Goossens
Laura GoossensSchoonheidsspecialist
Laura werkt naast haar opleiding tot HBO Huidtherapeute bij Cryon voor 12 uur per week. Ze werkt al 3 jaar bij Cryon met veel passie en heeft al veel klanten geholpen bij het verbeteren van hun huid. Acne bij tieners is haar specialisatie.
Laura is ontzettend leergierig en heeft veel ambitie in het vak. De kennis die ze opdoet op haar opleiding deelt ze met haar collega’s.
Nadia Teeuw
Nadia TeeuwSchoonheidsspecialist en Floormanager
Nadia is het zonnetje in huis en werkt met ontzettend veel passie en plezier bij Cryon. Ze vervult de taak van Floormanager, waarbij ze zorgt dat alles in de winkel op rolletjes loopt. Samen met Renske is zij de eerste die u ontmoet als u ons contacteert. Nadia is niveau 4 afgestudeerd en werkt op verschillende dagen in de salon als huidspecialiste.
Renske Meijer
Renske MeijerFloormanager en schoonheidsspecialist in opleiding
Renske is sinds eind 2017 werkzaam bij Cryon als Floormanager. Zij zorgt er samen met Nadia voor dat alles goed loopt in de winkel en dat klanten kundig te woord worden gestaan. Bovendien wordt Renske door Cryon zelf opgeleid tot huidspecialiste en assisteert zij het werk in de salons. Ze is gedreven in haar werk en is een hele leuke en enthousiaste collega.

Contact Info

Wilhelminapark 46, 4818SN Breda

Phone: 076 520 4342

Web: Cryon schoonheidssalon

error: