Over ons

Bij Cryon schoonheidssalon kunt u terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van huidproblemen en het verwijderen van huidoneffenheden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld acne, steelwratjes, couperose, bloedblaasjes of bultjes op gezicht en lichaam. Niet alleen het gezicht krijgt bij Cryon de aandacht. U kunt ook bij ons terecht voor tijdelijke of definitieve ontharing, het verven van wimpers of wenkbrauwen, een prachtige make-up of zelfs een privé make-up cursus. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk.

Merken die wij gebruiken & verkopen

Filosofie van Cryon betreffende het vak

Om dit beroep goed te kunnen uitoefenen hebben wij ervoor gekozen om voor bepaalde onderwerpen de diepte in te gaan. Deze onderwerpen zijn: acne en het verwijderen van huidoneffenheden. Daarnaast pakken we ieder probleem van de huid aan, wáár het zich ook op het lichaam bevindt. Dus ook de schaamstreek en de billen hebben onze aandacht. Maar denkt u ook aan “gewone” huidproblemen die ontzettend lastig kunnen zijn zoals bijvoorbeeld de “gevoelige” huid. Ook dit probleem pakken wij met succes aan. Onze filosofie is: welk probleem u ook heeft…zolang het met de huid te maken heeft, dan heeft het onze aandacht en interesse en zullen we alles doen om het op te lossen.

Filosofie van Cryon betreffende het ondernemerschap

Natuurlijk is Cryon in eerste instantie een commercieel bedrijf. Als er geen winst is, dan is er geen bestaansrecht. Maar in tweede instantie wil Cryon ook een bedrijf zijn waar geld niet op de eerste plaats staat, maar het vak. Gelukkig zijn wij in de omstandigheid dat we ons deze filosofie kunnen permitteren. Gelukkig kunnen wij het ons permitteren om klanten door te sturen naar een ander bedrijf als we denken dat diegene daar beter af is. Gelukkig kunnen we producten terugnemen als het de klant niet bevalt. Gelukkig kunnen we klanten weigeren. Het enige wat we van de klant vragen is dat die zijn/haar verplichtingen na komt, en dat betekent dat er na een behandeling meteen afgerekend moet worden en dat een afspraak niet geannuleerd kan worden binnen 24 uur. Indien u onverhoopt tóch moet afbellen binnen 24 uur dan rekenen we hiervoor € 62,50 per uur.

Klanten geven ons een 4,9/5

91 Google-reviews

Filosofie van Cryon betreffende sfeer

Sfeer is alles! Als er spanningen zijn tussen het personeel of tussen personeel en de leiding; het verpest de sfeer. En sfeer is juist belangrijk als je wil groeien en een fijn leven wil hebben.

Hier wordt dus heel veel aandacht en tijd aan besteed. Alles wordt uitgepraat, zelfs indien nodig met een psycholoog erbij. Het uitgangspunt is dat er alles aan gedaan wordt om spanningen en stress weg te nemen. Daarom heeft Cryon al jaren contact met een vaste psycholoog om advies te vragen; zij verzorgt ook regelmatig workshops voor het team.

Er kunnen ook spanningen ontstaan door gedrag van klanten. Ook hier wordt veel tijd aan besteed en indien nodig wordt de klant verzocht geen afspraak meer te maken. Hierbij is het uitgangspunt: als een klant het personeel teveel stress bezorgt en er is al van alles aan gedaan maar het helpt niet, dan neemt Christine contact op en zegt de samenwerking op.

Filosofie van Cryon betreffende het personeel

Wij willen graag -als leiding- dat het personeel zich veilig voelt bij Cryon om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen zowel op het persoonlijke als op het vakinhoudelijke vlak. Er is een hele ontwikkeling nodig waarin gestart wordt met het werk in de winkel en dan langzaam de salon in. Werk je een aantal jaren in de salon dan ga je lesgeven aan je collega’s, zelf een project doen, verantwoordelijkheden krijgen buiten het salonwerk en de winkel, meedenken in het leiden van een onderneming; waardoor een personeelslid na zo’n 8 jaar bijna alles weet wat er te weten valt binnen Cryon. Dan is ze mentor en/of supervisor, leraar, ondernemer en een hele goede schoonheidsspecialist.
Op dit moment zijn er vier teamleden die aan deze criteria voldoen!

Heeft u een huidprobleem?

Wanneer u huidproblemen heeft, kunt u bij Cryon een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek bespreken we de verschillende mogelijkheden en stellen we samen met u een behandelplan op. U kunt ons ook een foto sturen via WhatsApp, zodat wij kunnen inschatten of wij u kunnen helpen.

Het team van Cryon