OVER CRYON

LEES MEER OVER DE HISTORIE VAN CRYON EN ONS DESKUNDIG TEAM

Deskundig Team

Met een enthousiast en deskundig team van 8 specialisten staan wij zes dagen en vijf avonden per week voor u klaar om uw huid te behandelen. Cryon heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verwijderen van huidoneffenheden, zoals steelwratjes, adertjes, pigmentvlekjes en bindweefselbulten. Ook zijn wij gespecialiseerd in acné en anti-aging. U zult merken dat uw huid gladder, zachter en sterker wordt als u een tijdje klant bent bij ons. Ons doel is om uw huiddoel te bereiken en u tevreden de deur uit te laten gaan!

Historie en ons team

Cryon is in 1991 opgericht door Christine Geldtmeijer. Zij werkte in het begin alleen als schoonheidsspecialiste en nam al snel haar eerste personeelslid aan. Door het succes van haar behandelingen, werd het steeds drukker bij Cryon en groeide het bedrijf uit tot de grootste schoonheidssalon van Breda. Inmiddels is Alexa, de dochter van Christine, al meerdere jaren mede-eigenaresse en runnen zij samen de zaak.

Maar Cryon zou niet bestaan zonder een geweldige team! Met trots vertellen wij u dat Cryon een team heeft van maar liefst 9 leden, die allemaal afgestudeerd zijn als schoonheidsspecialiste. Met zo’n groot en gemotiveerd team kunnen we bergen werk verzetten en ontzettend veel klanten helpen hun huid te verbeteren. Iedereen in het team is heel gemotiveerd en leergierig. Dagelijks zijn we bezig onze vakkennis te vergroten zodat we op het niveau van huidtherapeuten en dermatologen werken. Bovendien volgt iedereen regelmatig cursussen en extra opleidingen om hun kennis te verbeteren. Cryon heeft zelfs een eigen leslokaal om te oefenen en elkaar op te leiden.

Zoals u begrijpt, is ons goed opgeleide team de ruggengraat van Cryon. Zonder hen, zou Cryon niet zijn wat het vandaag de dag is: een zeer succesvolle praktijk voor huidverbetering én een plek voor jong volwassenen om zich te ontwikkelen tot sterke individuen. Want naast een vakinhoudelijk uitdagende omgeving, vinden we het ook belangrijk dat ieder teamlid zich op persoonlijk vlak ontwikkelt. Daar wordt aandacht aan besteed door middel van persoonlijke gesprekken en trainingen. Hierdoor is er een prettige en gezellige sfeer binnen het team en wij hopen dat u dat als klant ook kunt merken.

Christine
Eigenaresse

Alexa
Eigenaresse

Stephanie
Bedrijfsmanager

Sharon
Allround schoonheidsspec.

Nadia
Allround schoonheidsspec.

Ashley
Allround schoonheidsspec.

Danique
Allround schoonheidsspec.

Fleur
Allround schoonheidsspec.

Keira
Assistent schoonheidssalon

Alle huidproblemen zijn welkom!

“Hoe moeilijker en spectaculairder, hoe leuker!”, dat zeggen we vaak tegen elkaar bij Cryon. We zijn dol op vakinhoudelijke uitdagingen en huidproblemen die je niet dagelijks tegenkomt. In dat opzicht is Cryon ook echt anders, dan de gemiddelde schoonheidssalon. Wij worden juist heel enthousiast van cystes, ontstekingen, zeer gevoelige huiden en huidoneffenheden. En niet alleen op het gezicht, maar op het hele lichaam behandelen wij huidaandoeningen. Schroom dus niet en neem gerust contact met ons op wanneer u iets aan uw huid wil verbeteren.

Natuurlijk zijn niet alle huiden een vakinhoudelijk vraagstuk en behandelen wij voornamelijk veel anti-aging, zonschade en acné huiden. Klanten komen naar ons om hun huid goed te laten reinigen en verzorgen. Ook hechten wij en onze klanten veel waarde aan de beste huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik. Hier adviseren en begeleiden wij u graag in. Iedere klant krijgt daarom iemand uit het team die zijn of haar aanspreekpunt is voor vragen over zijn of haar huid en producten. We merken dat klanten dit heel prettig vinden, omdat ze dan een vast aanspreekpunt hebben binnen ons team.

VOOR ELK HUIDPROBLEEM HEBBEN WIJ BIJPASSENDE PRODUCTEN EN PAKKETTEN!

WILT U ADVIES OVER PRODUCTEN OF BEHANDELINGEN VOOR UW HUID?

Contact

Cryon
Wilhelminapark 46
4818 SN Breda

*Cryon is op dit moment moeilijk te bereiken door wegwerkzaamheden.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hun reviews over Cryon salon op Google.

Vragen?