Bij onze schoonheidssalon in Breda komen regelmatig vragen over pigment verwijderen. Wij werken uiteraard met producten die bewezen hebben dat zij resultaat leveren. Daarnaast zijn de kernwaarden professionaliteit en deskundigheid erg belangrijk voor ons. Daarmee bent u ten alle tijde verzekerd van kwaliteit.

Pigment laten verwijderen door middel van coagulatie

Bij schoonheidssalon Cryon kunnen wij u een behandeling bieden die pigment kan verwijderen. Het gaat om een behandeling waarbij pigment wordt verwijderd door middel van coagulatie. Na de behandeling ontstaat er een korst die ongeveer zeven tot veertien dagen blijft zien. De nieuwe gezonde huid heeft een periode nodig om bij te kleren met de rest van de huid. afhankelijk van specifieke behandelplek duurt dit korter of langer dan gemiddelde van twee maanden. In de schoonheidssalon kunnen wij u verder adviseren over de verzorging voor een optimaal huidherstel.

Omdat de specialisten van Cryon niet zijn opgeleid om diagnoses te stellen of het goedaardig of kwaadaardig is, raden wij u aan om bij twijfel vóór de behandeling contact op te nemen met uw huis- of huidarts.