Acnébehandeling bij Cryon

Cryon is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het behandelen van acné en acnélittekens. Wij behandelen vele klanten met prachtige resultaten. Klanten waarderen vooral dat we bij Cryon heel gedetailleerd de onzuiverheden verwijderen, zodat de huid helemaal “schoon” is. Na deze dieptereiniging wordt er een peeling toegepast, zodat de huid beter geneest en littekens aangepakt worden. Het is noodzakelijk om de juiste producten thuis te gebruiken om écht resultaat te bereiken. Wij adviseren u graag.

Eerste acnébehandeling

Hieronder vindt u een overzicht van de stappen in een acnebehandeling bij Cryon.

Reinigingsproces:

  1. Huidreiniging met een cleanser.
  2. Scrubben
  3. Doorbloedingsmasker indien nodig

Diepgaande reiniging:

  • Deskundige verwijdering van onzuiverheden, zoals mee-eters en ontstekingen
  • Aanbrengen van een peeling

Verzorgingsstappen:

  • Toepassen van hydraterend serum
  • Aanbrengen van verzorgende crème tegen acné

Tijdens de eerste behandeling wordt besproken wanneer de vervolgbehandeling zal plaatsvinden. Meestal is dit na 1 of 2 weken, afhankelijk van de ernst van de acné en de wensen van de klant.

Daarna wordt de huid met regelmaat behandeld en wordt er echt gewerkt aan het verbeteren van de huidconditie en het verminderen van acné. Tijdens iedere volgende behandeling wordt geëvalueerd hoe de voortgang van de huid is en wat eraan gedaan kan worden om het resultaat te bevorderen.

Na de eerste behandeling zal de acné al veel verbeterd zijn en de huid beter aanvoelen!

Resultaten na een behandeling bij Cryon Schoonheidssalon

Productadvies bij acné

Deze producten zorgen ervoor dat de conditie en weerstand van de huid verbeteren en onzuiverheden minder snel terugkomen. Ook verbeteren ze acnélittekens aanzienlijk. Het is erg belangrijk de producten consequent te gebruiken en ook niet te combineren met producten van andere merken (make-up uitgezonderd). Met deze producten kunt u zo’n twee tot drie maanden doen bij tweemaal daags gebruik.

* Deze producten worden vaak geadviseerd bij acné, maar het kan zijn dat u een ander productadvies krijgt van de specialiste.

Meditopics Retinol Cream 1% Retinoïden 50 ml

39.95 Incl. BTW
Toevoegen

Meditopics Doorbloedingsmasker 100 ml

36.95 Incl. BTW
Toevoegen

IMAGE CLEAR CELL Clarifying Salicylic Tonic 118 ml

36.00 Incl. BTW
Toevoegen

Alpha-H Micro Super Scrub 100 ml

49.95 Incl. BTW
Toevoegen

Contact

Bij Cryon vinden wij het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent. Snelle en deskundige service kunt u daarom van ons verwachten! Wij zijn daarom goed bereikbaar en nemen iedere vraag serieus. Neem dus gerust contact met ons op via onderstaande gegevens als u een vraag heeft:

Cryon Schoonheidssalon
Wilhelminapark 46
4818SN Breda
Nederland

Mail: contact@cryon.nl
Tel: +31 (76) 520 43 42
WhatsApp: +31 (6) 81 38 14 65
KvK-nummer: 67447929
Btw-identificatienummer: NL859536488B01

Cryon behandeling