ACNEBEHANDELING BIJ CRYON

AL 30 JAAR GESPECIALISEERD IN ACNE

ACNEBEHANDELING

Cryon is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het behandelen van acne en acnelittekens. Wij behandelen vele klanten met prachtige resultaten. Klanten waarderen vooral dat we bij Cron heel gedetailleerd de onzuiverheden verwijderen, zodat de huid helemaal “schoon” is. Na deze dieptereiniging wordt er een peeling toegepast zodat de huid beter geneest en littekens aangepakt worden. Het is noodzakelijk om de juiste producten thuis te gebruiken om écht resultaat te bereiken. Wij adviseren u graag.

EERSTE ACNÉBEHANDELING

  • Verschillende stappen van reiniging (denk aan schoonmaken, scrubben, doorbloeden),
  • Uitgebreide dieptereiniging (verwijderen van onzuiverheden zoals mee-eters en ontstekingen)
  • Inmasseren Peeling,
  • Verschillende stappen van verzorging (denk aan hydraterend serum en verzorgende crème tegen acne).

Tijdens de eerste behandeling wordt besproken wanneer de vervolgbehandeling zal plaatsvinden. Meestal is dit na 1 of 2 weken, afhankelijk van de ernst van de acné en de wensen van de klant.

Daarna wordt de huid met regelmaat behandeld en wordt er echt gewerkt aan het verbeteren van de huidconditie en het verminderen van acné. Tijdens iedere volgende behandeling wordt geëvalueerd hoe de voortgang van de huid is en wat eraan gedaan kan worden om het resultaat te bevorderen.

Na de eerste behandeling zal de acné al wat verbeterd zijn en de huid beter aanvoelen!

RESULTATEN NA EEN ACNÉ BEHANDELING

AFSPRAAK MAKEN BIJ CRYON

Wij zijn erin gespecialiseerd om uw huid weer te laten stralen. Neem gerust contact met ons op en wij geven u een advies! U kunt contact op nemen via: 076-5204342 of mail naar [email protected].

PRODUCTADVIES BIJ ACNÉ

Er wordt een productadvies gegeven door de specialiste om de huid thuis op de juiste manier te verzorgen en de behandelingen te ondersteunen.

Producten die Cryon meestal adviseert bij acne*:

Deze producten zorgen ervoor dat de conditie en weerstand van de huid verbeteren en onzuiverheden minder snel terugkomen. Ook verbeteren ze acnélittekens aanzienlijk. Het is erg belangrijk de producten consequent te gebruiken en ook niet te combineren met producten van andere merken (make-up uitgezonderd). Met deze producten kunt u zo’n twee tot drie maanden doen bij tweemaal daags gebruik.

* Deze producten worden het vaakst geadviseerd bij acné, maar het kan zijn dat u een ander productadvies krijgt van de specialiste.

ACNE EN LITTEKENS VERGOED DOOR ZORGVERZEKERAAR

  • Behandelingen voor acne en littekens worden vaak volledig vergoed, bij een aanvullende verzekering.
  • Je kan bij ons terecht zonder doorverwijzing van een arts.
  • Bekijk je polisvoorwaarden van je verzekering voor jouw vergoeding.

VRAGEN OVER ACNEBEHANDELING

Cryon
Wilhelminapark 46
4818 SN Breda

*Cryon is op dit moment moeilijker te bereiken door weg werkzaamheden.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hun reviews over Cryon salon op Google en Trustedshops