Acnebehandeling

Cryon is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in de behandeling van acne en heeft door goede resultaten bij vele klanten een bekende naam gekregen in Breda en omstreken.

Acnébehandeling bij Cryon

Cryon is al 30 jaar gespecialiseerd in het behandelen van acné en acné littekens. Al jaren behandelen wij vele klanten met prachtige resultaten. Wat veel klanten fijn vinden is dat we bij Cryon heel gedetailleerd de onzuiverheden weghalen, zodat de huid helemaal “schoon” is. Na de dieptereiniging wordt er een peeling gedaan, om de huid beter te laten genezen en littekens te verminderen. Ook wordt er een belangrijk advies gegeven over de verzorging van de huid met producten.
De eerste behandeling ziet er als volgt uit:

Eerste Acnébehandeling (Peeling Goud: 60 minuten € 91,50)

  1. Verschillende stappen van reiniging (denk aan schoonmaken, scrubben, doorbloeden),
  2. Uitgebreide dieptereiniging (verwijderen van onzuiverheden),
  3. Inmasseren Peeling,
  4. Verschillende stappen van verzorging (denk aan hydraterend serum en verzorgende crème tegen acne).

Tijdens de eerste behandeling wordt besproken wanneer de vervolgbehandeling zal plaatsvinden. Meestal is dit na 1 of 2 weken, afhankelijk van de ernst van de acné en de wensen van de klant.

Daarna wordt de huid met regelmaat behandeld en wordt er echt gewerkt aan het verbeteren van de huidconditie en het verminderen van acné. Tijdens iedere volgende behandeling wordt geëvalueerd hoe de voortgang van de huid is en wat eraan gedaan kan worden om het resultaat te bevorderen.

Na de eerste behandeling zal de acné al wat verbeterd zijn en de huid beter aanvoelen!

Cryon

ACNÉBEHANDELINGEN REVIEWS

Productadvies bij acné

Er wordt een productadvies gegeven door de specialiste om de huid thuis op de juiste manier te verzorgen en de behandelingen te ondersteunen.
Producten die Cryon meestal adviseert bij acne*:

Deze producten zorgen ervoor dat de conditie en weerstand van de huid verbeteren en onzuiverheden minder snel terugkomen. Ook verbeteren ze acnélittekens aanzienlijk. Het is erg belangrijk de producten consequent te gebruiken en ook niet te combineren met producten van andere merken (make-up uitgezonderd).
Met deze producten kunt u zo’n twee tot drie maanden doen bij tweemaal daags gebruik.

* Deze producten worden het vaakst geadviseerd bij acné, maar het kan zijn dat u een ander productadvies krijgt van de specialiste. 

Aanbevolen producten bij acné

[woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”5″ columns=”5″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no” include=”11757, 12220, 11833, 12172, 4896″]