AL 30 JAAR GESPECIALISEERD IN ACNE

Acnébehandeling bij Cryon

Wij zijn gespecialiseerd om uw huid weer te laten stralen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

ACNÉBEHANDELING

Cryon is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het behandelen van acné en acnélittekens. Wij behandelen vele klanten met prachtige resultaten. Klanten waarderen vooral dat we bij Cron heel gedetailleerd de onzuiverheden verwijderen, zodat de huid helemaal “schoon” is. Na deze dieptereiniging wordt er een peeling toegepast zodat de huid beter geneest en littekens aangepakt worden. Het is noodzakelijk om de juiste producten thuis te gebruiken om écht resultaat te bereiken. Wij adviseren u graag.

RESULTATEN ACNÉBEHANDELING

EERSTE ACNÉBEHANDELING

  • Verschillende stappen van reiniging (denk aan schoonmaken, scrubben, doorbloeden),
  • Uitgebreide dieptereiniging (verwijderen van onzuiverheden zoals mee-eters en ontstekingen)
  • Inmasseren Peeling,
  • Verschillende stappen van verzorging (denk aan hydraterend serum en verzorgende crème tegen acné met SPF).

Tijdens de eerste behandeling wordt besproken wanneer de vervolgbehandeling zal plaatsvinden. Meestal is dit na 1 of 2 weken, afhankelijk van de ernst van de acné en de wensen van de klant.

Daarna wordt de huid met regelmaat behandeld en wordt er echt gewerkt aan het verbeteren van de huidconditie en het verminderen van acné. Tijdens iedere volgende behandeling wordt geëvalueerd hoe de voortgang van de huid is en wat eraan gedaan kan worden om het resultaat te bevorderen.

Na de eerste behandeling zal de acné al veel verbeterd zijn en de huid beter aanvoelen!

PRODUCTADVIES BIJ ACNÉ

U krijgt een productadvies voor thuis zodat u de huid op de juiste manier kunt verzorgen. Zo ondersteunt u de behandelingen voor een optimaal resultaat.

PRODUCTEN DIE CRYON ADVISEERT BIJ ACNÉ

Deze producten zorgen ervoor dat de conditie en weerstand van de huid verbeteren en onzuiverheden minder snel terugkomen. Ook verbeteren ze acnélittekens aanzienlijk. Het is erg belangrijk de producten consequent te gebruiken en ook niet te combineren met producten van andere merken (make-up uitgezonderd). Met deze producten kunt u zo’n twee tot drie maanden doen bij tweemaal daags gebruik.

* Deze producten worden vaak geadviseerd bij acné, maar het kan zijn dat u een ander productadvies krijgt van de specialiste.

AFSPRAAK MAKEN BIJ CRYON

Wij zijn er in gespecialiseerd om uw huid weer te laten stralen. Neem gerust contact met ons op en wij geven u een advies!

ACNÉ- EN LITTEKENBEHANDELINGEN WORDEN VERGOED DOOR UW ZORGVERZEKERAAR

  • Behandelingen voor acné en littekens worden vaak vergoed, bij een aanvullende verzekering.
  • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing van een arts.
  • Bekijk de polisvoorwaarden van uw verzekering voor uw vergoeding

VRAGEN OVER ONZE ACNEBEHANDELING?