Cryon

Behandelingen

Cryon is de grootste praktijk voor huidverbetering in Breda. Wij specialiseren ons in: acne, het verwijderen van huidoneffenheden en vele andere huidproblemen. Het meeste van de tijd zijn wij met deze specialisaties bezig. Om ergens echt goed in te zijn/worden is het belangrijk om ook de theorie die hoort bij de behandeling onder de knie te hebben.

Wij staan voor u klaar!

Cryon is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in huidverbetering. Met veel naamsbekendheid in Breda en omstreken, bent u bij ons aan het beste adres om er gezonder en stralender uit te zien. Wij behandelen de huid doelgericht en houden het behandelproces goed in de gaten. Samen met de klant maken we een plan wat past bij zijn of haar wensen. Op die manier wordt er voor iedereen een passend product- en behandeltraject gestart en hebben wij veel tevreden klanten.

Heeft u last van acné? Dan bent u bij Cryon aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het behandelen van onzuiverheden en littekens. Waar medicatie en andere middelen van de huisarts of dermatoloog vaak teleurstellen, zijn heel veel tieners en volwassenen zeer tevreden over de resultaten die zij bij ons hebben bereikt. Deskundig worden de onzuiverheden geledigd en verschillende peelings geven een betere huidconditie.

Ook wanneer u graag minder rimpels, zonschade en andere huidveroudering wil verminderen, bent u bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van anti-aging kan veel resultaat behaald worden middels behandelingen en producten. Wij adviseren u graag!

Uw eerste behandeling

Wanneer u nieuw bent bij Cryon, adviseren wij u om “Uw eerste behandeling” te boeken. Deze behandeling is niet standaard ingedeeld in vaste onderdelen, maar wordt aangepast naar de behoefte van uw huid. Uw huid zal grondig gereinigd en verzorgd worden. Er is ook genoeg tijd voor het modelleren van de wenkbrauwen en het andere hars- en verfonderdelen.

Cryon_076

Acnébehandeling

Cryon is al vele jaren gespecialiseerd in het behandelen van acné en acnélittekens. Wij behandelen vele klanten met prachtige resultaten. Klanten waarderen vooral dat we bij Cryon heel gedetailleerd de onzuiverheden verwijderen, zodat de huid helemaal “schoon” is. Na deze dieptereiniging wordt er een peeling toegepast, zodat de huid beter geneest en littekens aangepakt worden.

Cryon_071

Huidoneffenheden verwijderen

Kom naar Cryon en laat bindweefselbultjes, steelwratjes, bloedblaasjes, moedervlekken of rode adertjes vakkundig verwijderen.

Cryon_034

Peelings en microneedeling

Bij Cryon werken we heel veel met peelings en microneedeling. Deze technieken werken stimulerend op de huid en zorgen voor een gladder resultaat. Geef uw huid een boost met deze behandelingen!

Cryon_004

VOOR IEDERE HUIDBEHOEFTE HEBBEN WIJ DE BESTE PRODUCTEN!

BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW HUID KUNNEN BETEKENEN? BEKIJK HET HIER.

Selection-behandelingen

Bij Cryon kunt u ook kiezen voor een Selection-behandeling die is samengesteld uit keuzeonderdelen. Deze onderdelen mag u zelf kiezen of de keuze aan de specialiste overlaten.

Cryon_071

Me-Line

Me-Line is een kuur van behandelingen om pigment in het gezicht drastisch te verminderen. Geschikt om zonschade, ouderdomsvlekken, sproeten en zwangerschapsmasker grondig aan te pakken.

Cryon_047

Ontharen

Heeft u haren die u definitief wil laten verwijderen? Dan is elektrisch ontharen met de Blend-methode ideaal! Ook voor grijs en blond haar is dit een uitkomst, omdat deze lichte haren niet gelaserd kunnen worden.

Cryon_062

Adviesgesprek

Plan een adviesgesprek met een huidspecialist van Cryon voor het beste behandel- en productadvies. Tijdens dit kwartier bekijken wij uw huid goed onder de lamp en geven een passend advies.

Cryon_084

CRYON SCHOONHEIDSSALON

Wij zijn er in gespecialiseerd om uw huid weer te laten stralen.
Neem gerust contact met ons op en wij geven u een advies!

VRAGEN OVER UW EERSTE BEHANDELING?

Cryon “Specialisten in Huidverbetering”
Wilhelminapark 46
4818 SN Breda
Nederland

Mail: [email protected]
Telefoon: (+31) 76 520 4342
Whatsapp: (+31) 6 81381465

Cryon_076