Behandelingen die gericht zijn op resultaat!

Cryon is de grootste praktijk voor huidverbetering in Breda. Wij specialiseren ons in: acne, het verwijderen van huidoneffenheden en vele andere huidproblemen. Het meeste van de tijd zijn wij met deze specialisaties bezig. Om ergens echt goed in te zijn/worden is het belangrijk om ook de theorie die hoort bij de behandeling onder de knie te hebben. U kunt ons alles vragen over uw huid! Wij verdiepen ons echt in alle kennis die nodig is om deze behandelingen goed uit te kunnen voeren. Ook werken we in teamverband. Dat betekent dat we met minstens twee specialisten naar uw huid/probleem kijken. Ook wordt u behandeld door meerdere specialisten zodat wij elkaar kunnen controleren op bijvoorbeeld bedrijfsblindheid. Dit laatste is een probleem waar wij regelmatig last van hebben. Voor ons is alles zo vanzelfsprekend dat we ons niet altijd beseffen dat het voor u een nieuw verhaal is. Fluit ons gerust terug mocht dit toch voorvallen.

Sowieso zijn wij blij met feedback. Wat er ook fout gaat of niet naar uw zin is, zeg het! Wij zullen hier nooit negatief op reageren. Liever dat u het zegt dan dat u een vervelend gevoel over Cryon heeft.

Bij  Cryon kunt u terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van huidproblemen en het verwijderen van huidoneffenheden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld acne, steelwratjes, couperose, bloedblaasjes of bultjes op gezicht en lichaam. Niet alleen het gezicht krijgt bij Cryon de aandacht. U kunt ook bij ons terecht voor tijdelijke of definitieve ontharing, het verven van wimpers of wenkbrauwen, een prachtige make-up of zelfs een privé make-up cursus. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk.

Bij Cryon heb ik geleerd om mijn huid te onderhouden. En ik zag zichtbaar resultaat. Prijs, kwaliteit verhouding is goed, aardig personeel die verstand van huid heeft. Producten zijn goed en duurzaam. Ik kan iedereen cryon aanbevelen.

Ranoe Doekharan

couperose behandeling

BEOORDELINGEN VAN GOOGLE

Wat klanten zeggen

Hele vriendelijke medewerksters en heel professioneel. Er wordt heel goed naar je wensen geluisterd en alles zorgvuldig overwogen, wat het mooist staat, bijvoorbeeld bij het epileren van mijn wenkbrauwen. Ook bij een huidoneffenheidje wordt heel zorgvuldig naar het mooiste resultaat gekeken, hoe dat het beste kan worden opgelost.

Christel Jong

Cryon biedt kwaliteit

Cryon is een specialist en biedt u daarom altijd behandelingen van de beste kwaliteit. Kwaliteit is een ruim begrip en bij Cryon wordt dit onderverdeeld in drie pijlers:

Gezichtsbehandelingen

Huidoneffenheden

Acnebehandeling

Acne behandeling Breda

Wenkbrauwen en wimpers

wenkbrauwen en wimper behandeling

Make-up

schoonheidssalon cryon make-up

Ontharen

wenkbrauwen en wimper behandeling

Heeft u huidproblemen?

Wanneer u huidproblemen heeft, kunt u bij Cryon een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek bespreken we de verschillende mogelijkheden en stellen we samen met u een behandelplan op. U kunt ons ook een foto sturen via WhatsApp, zodat wij kunnen inschatten of wij u kunnen helpen.

Ken je deze merken al?

Producten met werkstoffen & resultaat

Neoderma

!QMS Medicosmetics

Alpha-H

PRODUCTEN

Net binnen

Hier vind je de nieuwe producten

Aanbevolen producten

Merken & categorieën

Kies uw bezorgmoment

Gratis verzending vanaf €50,00

Gratis retourneren, bedenktijd 14 dagen

Menu
Winkelmand Product Verwijdert. Undo
  • No products in the cart.