BEHANDELINGEN
DIE GERICHT ZIJN OP RESULTAAT

Cryon is de grootste praktijk voor huidverbetering in Breda. Wij specialiseren ons in: acne, het verwijderen van huidoneffenheden en vele andere huidproblemen. Het meeste van de tijd zijn wij met deze specialisaties bezig. Om ergens echt goed in te zijn/worden is het belangrijk om ook de theorie die hoort bij de behandeling onder de knie te hebben.

Wij staan voor u klaar!

Cryon is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in huidverbetering. Met veel naamsbekendheid in Breda en omstreken, bent u bij ons aan het beste adres om er gezonder en stralender uit te zien. Wij behandelen de huid doelgericht en houden het behandelproces goed in de gaten. Samen met de klant maken we een plan wat past bij zijn of haar wensen. Op die manier wordt er voor iedereen een passend product- en behandeltraject gestart en hebben wij veel tevreden klanten.

Heeft u last van acné? Dan bent u bij Cryon aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het behandelen van onzuiverheden en littekens. Waar medicatie en andere middelen van de huisarts of dermatoloog vaak teleurstellen, zijn heel veel tieners en volwassenen zeer tevreden over de resultaten die zij bij ons hebben bereikt. Deskundig worden de onzuiverheden geledigd en verschillende peelings geven een betere huidconditie.

Ook wanneer u graag minder rimpels, zonschade en andere huidveroudering wil verminderen, bent u bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van anti-aging kan veel resultaat behaald worden middels behandelingen en producten. Wij adviseren u graag!

Behandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van huidproblemen en het verwijderen van huidoneffenheden.

VOOR ELK HUIDPROBLEEM HEBBEN WIJ BIJPASSENDE PRODUCTEN EN PAKKETTEN!

BENIEUWD WAT VOOR UW HUID KUNNEN BETEKEN? BEKIJK HET HIER.

Cryon
Wilhelminapark 46
4818 SN Breda

*Cryon is op dit moment moeilijker te bereiken door weg werkzaamheden.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hun reviews over Cryon salon op Google en Trustedshops

Vragen?