BEHANDELINGEN
DIE GERICHT ZIJN OP RESULTAAT!

Cryon is de grootste praktijk voor huidverbetering in Breda. Wij specialiseren ons in: acne, het verwijderen van huidoneffenheden en vele andere huidproblemen. Het meeste van de tijd zijn wij met deze specialisaties bezig. Om ergens echt goed in te zijn/worden is het belangrijk om ook de theorie die hoort bij de behandeling onder de knie te hebben.

Wij staan voor u klaar

U kunt ons alles vragen over uw huid! Wij verdiepen ons echt in alle kennis die nodig is om deze behandelingen goed uit te kunnen voeren. Ook werken we in teamverband. Dat betekent dat we met minstens twee specialisten naar uw huid/probleem kijken. Ook wordt u behandeld door meerdere specialisten zodat wij elkaar kunnen controleren op bijvoorbeeld bedrijfsblindheid. Dit laatste is een probleem waar wij regelmatig last van hebben. Voor ons is alles zo vanzelfsprekend dat we ons niet altijd beseffen dat het voor u een nieuw verhaal is. Fluit ons gerust terug mocht dit toch voorvallen.

Sowieso zijn wij blij met feedback. Wat er ook fout gaat of niet naar uw zin is, zeg het! Wij zullen hier nooit negatief op reageren. Liever dat u het zegt dan dat u een vervelend gevoel over Cryon heeft.

Bij Cryon kunt u terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van huidproblemen en het verwijderen van huidoneffenheden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld acne, steelwratjes, couperose, bloedblaasjes of bultjes op gezicht en lichaam. Niet alleen het gezicht krijgt bij Cryon de aandacht. U kunt ook bij ons terecht voor tijdelijke of definitieve ontharing, het verven van wimpers of wenkbrauwen, een prachtige make-up of zelfs een privé make-up cursus. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk.

Behandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van huidproblemen en het verwijderen van huidoneffenheden.

HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN

PEELINGS

ACNÉBEHANDELING

SELECTION-BEHANDELINGEN

ME-LINE

UW EERSTE BEHANDELING

ONTHAREN

ADVIESGESPREK

VOOR ELK HUIDPROBLEEM HEBBEN WIJ BIJPASSENDE PRODUCTEN EN PAKKETTEN!

BENIEUWD WAT VOOR UW HUID KUNNEN BETEKEN? BEKIJK HET HIER.

Cryon
Wilhelminapark 46
4818 SN Breda

*Cryon is op dit moment moeilijker te bereiken door weg werkzaamheden.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hun reviews over Cryon salon op Google en Trustedshops

Vragen?