Behandelingen

Cryon is de grootste praktijk voor huidverbetering in Breda. Wij specialiseren ons in: acne, het verwijderen van huidoneffenheden en vele andere huidproblemen. Het meeste van de tijd zijn wij met deze specialisaties bezig.

Uw eerste behandelingen

Wanneer u nieuw bent bij Cryon, adviseren wij u om “Uw eerste behandeling” te boeken. Deze behandeling is niet standaard ingedeeld in vaste onderdelen, maar wordt aangepast naar de behoefte van uw huid.

Acnébehandeling

Cryon is al vele jaren gespecialiseerd in het behandelen van acné en acnélittekens. Wij behandelen vele klanten met prachtige resultaten. Klanten waarderen vooral dat we bij Cryon heel gedetailleerd de onzuiverheden verwijderen.

Huidoneffenheden verwijderen

Kom naar Cryon en laat bindweefselbultjes, steelwratjes, bloedblaasjes, moedervlekken of rode adertjes vakkundig verwijderen.

Peelings & Microneedeling

Bij Cryon werken we heel veel met peelings en microneedeling. Deze technieken werken stimulerend op de huid en zorgen voor een gladder resultaat. Geef uw huid een boost met deze behandelingen!

Selection-behandelingen

Bij Cryon kunt u ook kiezen voor een Selection-behandeling die is samengesteld uit keuzeonderdelen. Deze onderdelen mag u zelf kiezen of de keuze aan de specialiste overlaten.

Me-Line behandelingen

Me-Line is een kuur van behandelingen om pigment in het gezicht drastisch te verminderen. Geschikt om zonschade, ouderdomsvlekken, sproeten en zwangerschapsmasker grondig aan te pakken.

Adviesgesprek

Plan een adviesgesprek met een huidspecialist van Cryon voor het beste behandel- en productadvies. Tijdens dit kwartier bekijken wij uw huid goed onder de lamp en geven een passend advies.

Ontharen

Heeft u haren die u definitief wil laten verwijderen? Dan is elektrisch ontharen met de Blend-methode ideaal! Ook voor grijs en blond haar is dit een uitkomst, omdat deze lichte haren niet gelaserd kunnen worden.

Wij staan voor u klaar!

Cryon is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in huidverbetering. Met veel naamsbekendheid in Breda en omstreken, bent u bij ons aan het beste adres om er gezonder en stralender uit te zien. Wij behandelen de huid doelgericht en houden het behandelproces goed in de gaten. Samen met de klant maken we een plan wat past bij zijn of haar wensen. Op die manier wordt er voor iedereen een passend product- en behandeltraject gestart en hebben wij veel tevreden klanten.

Heeft u last van acné? Dan bent u bij Cryon aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het behandelen van onzuiverheden en littekens. Waar medicatie en andere middelen van de huisarts of dermatoloog vaak teleurstellen, zijn heel veel tieners en volwassenen zeer tevreden over de resultaten die zij bij ons hebben bereikt. Deskundig worden de onzuiverheden geledigd en verschillende peelings geven een betere huidconditie.

Ook wanneer u graag minder rimpels, zonschade en andere huidveroudering wil verminderen, bent u bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van anti-aging kan veel resultaat behaald worden middels behandelingen en producten. Wij adviseren u graag!

Behandelingen

Voor iedere huidbehoefte hebben wij de beste producten!

Benieuwd wat Cryon voor uw huid kan betekenen? Neem contact op.

Producten die wij aanbevelen!

QMS Active Refining Exfoliant Body Scrub 180 ml

100.00 Incl. BTW
Toevoegen

IMAGE ILUMA Intense Brightening Exfoliating Powder 43 g

44.50 Incl. BTW

PASCAUD 24 Ampullenkuur 24 x 2 ml

110.45 Incl. BTW
Toevoegen

PASCAUD starter kit 4 delig

204.20 Incl. BTW
Toevoegen

Contact

Bij Cryon vinden wij het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent. Snelle en deskundige service kunt u daarom van ons verwachten! Wij zijn daarom goed bereikbaar en nemen iedere vraag serieus. Neem dus gerust contact met ons op via onderstaande gegevens als u een vraag heeft:

Cryon Schoonheidssalon
Wilhelminapark 46
4818SN Breda
Nederland

Mail: contact@cryon.nl
Tel: +31 (76) 520 43 42
WhatsApp: +31 (6) 81 38 14 65
KvK-nummer: 67447929
Btw-identificatienummer: NL859536488B01

Cryon selection