Behandelingen die gericht zijn op resultaat!

Cryon Schoonheidssalon heeft ervoor gekozen om zich te specialiseren in bepaalde onderwerpen in de cosmetica. Deze specialisaties zijn: acne, verwijderen huidoneffenheden en de optimale natuurlijke wenkbrauw. De helft van de tijd zijn wij met deze specialisaties bezig. Om ergens echt goed in te zijn/worden is het belangrijk om ook de theorie die hoort bij de behandeling onder de knie te hebben. U kunt ons alles vragen, wij verdiepen ons echt in alle kennis die nodig is om deze behandelingen goed uit te kunnen voeren. Ook werken we in teamverband. Dat betekent dat we met minstens twee specialisten naar uw huid/probleem kijken. Ook wordt u behandeld door meerdere specialisten zodat wij elkaar kunnen controleren op bijvoorbeeld bedrijfsblindheid. Dit laatste is een probleem waar wij regelmatig last van hebben. Voor ons is alles zo vanzelfsprekend dat we ons niet altijd beseffen dat het voor u een nieuw verhaal is. Fluit ons gerust terug mocht dit toch voorvallen.

Sowieso zijn wij blij met feedback. Wat er ook fout gaat of niet naar uw zin is, zeg het! Wij zullen hier nooit negatief op reageren. Liever dat u het zegt dan dat u een vervelend gevoel over Cryon heeft.

Bij schoonheidssalon Cryon kunt u terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van een probleemhuid en het verwijderen van huidoneffenheden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld acne, steelwratjes, couperose, bloedblaasjes of bultjes op gezicht en lichaam. Niet alleen de gezichtshuid krijgt bij Cryon de aandacht. U kunt ook bij ons terecht voor tijdelijke of definitieve ontharing, het verven van wimpers of wenkbrauwen, een prachtige make-up of zelfs een privé make-up cursus. Wij verwelkomen u graag in ons instituut.

Gezichtsbehandelingen

Huidoneffenheden

Acnebehandeling

Acne behandeling Breda

Wenkbrauwen en wimpers

wenkbrauwen en wimper behandeling

Make-up

schoonheidssalon cryon make-up

Ontharen

wenkbrauwen en wimper behandeling

Heeft u vragen over uw huid? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Tijdens het adviesgesprek bespreken we de verschillende mogelijkheden en stellen we samen met u een behandelplan op.

Online een afspraak maken

Maak online eenvoudig, snel en veilig een afspraak!

Online een afspraak maken

Verhinderd?

Gelieve meer dan 24 uur van te voren uw afspraak te verzetten of te annuleren, anders wordt de gereserveerde tijd voor uw behandeling in rekening gebracht. Hiervoor rekenen wij € 60,– per uur.

Dank u wel!

Contactformulier

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Terugbellen? *
Select an option
Menu