Wij staan voor u klaar!

Cryon is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in huidverbetering. Met veel naamsbekendheid in Breda en omstreken, bent u bij ons aan het beste adres om er gezonder en stralender uit te zien. Wij behandelen de huid doelgericht en houden het behandelproces goed in de gaten. Samen met de klant maken we een plan wat past bij zijn of haar wensen. Op die manier wordt er voor iedereen een passend product- en behandeltraject gestart en hebben wij veel tevreden klanten.

Heeft u last van acné? Dan bent u bij Cryon aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het behandelen van onzuiverheden en littekens. Waar medicatie en andere middelen van de huisarts of dermatoloog vaak teleurstellen, zijn heel veel tieners en volwassenen zeer tevreden over de resultaten die zij bij ons hebben bereikt. Deskundig worden de onzuiverheden geledigd en verschillende peelings geven een betere huidconditie.

Ook wanneer u graag minder rimpels, zonschade en andere huidveroudering wil verminderen, bent u bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van anti-aging kan veel resultaat behaald worden middels behandelingen en producten. Wij adviseren u graag!

Behandelingen

Voor iedere huidbehoefte hebben wij de beste producten!

Benieuwd wat Cryon voor uw huid kan betekenen? Neem contact op.

Aanbevolen producten

QMS Advanced Collagen Eye Lift Eye Sheet Masks 4×3.3 ml

50.00 Incl. BTW
Toevoegen

BABOR Cleansing Eye & Heavy Make Up Remover 100 ml

21.90 Incl. BTW
Toevoegen

Meditopics Hyaluron Serum 50 ml

36.95 Incl. BTW
Toevoegen

BABOR Eye Brow Pencil 1 gr

14.90 Incl. BTW
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Contact

Bij Cryon vinden wij het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent. Snelle en deskundige service kunt u daarom van ons verwachten! Wij zijn daarom goed bereikbaar en nemen iedere vraag serieus. Neem dus gerust contact met ons op via onderstaande gegevens als u een vraag heeft:

Cryon Schoonheidssalon
Wilhelminapark 46
4818SN Breda
Nederland

Mail: contact@cryon.nl
Tel: +31 (76) 520 43 42
WhatsApp: +31 (6) 81 38 14 65
KvK-nummer: 67447929
Btw-identificatienummer: NL859536488B01

Cryon selection