XANTHELASMA
VERWIJDEREN

AL 30 JAAR ERVARING

Xanthelasma behandeling

Voor xanthelasma verwijderen kunt u terecht bij schoonheidsinstituut Cryon in Breda. Met behulp van onze methode is er na 4 weken niets meer te zien.

Xanthelasma verwijderen door de huidspecialistes van Cryon

Schoonheidsinstituut Cryon heeft zich gespecialiseerd in behandelingen gericht op huidverbetering, zowel voor mannen als vrouwen en van jong tot oud. Met een enthousiast team van vakkundige specialistes werken wij aan zichtbaar resultaat bij het aanpakken van een probleemhuid. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor xanthelasma verwijderen in Breda. Deze huidafwijking is lastig te behandelen, maar wij hebben een unieke methode ontwikkeld waarmee er na vier weken niets meer te zien is. Deze methode is te omschrijven als het smelten (coaguleren) van het geel-witte weefsel. De vele prikjes in het weefsel, met een steriele gouden naald, zorgen ervoor dat het xanthelasmaweefsel vernietigd wordt. Deze behandeling kunnen wij het hele jaar door uitvoeren en is dus niet aan een seizoen gebonden.

Een xanthelasma (palpebrarum) is een geel bultje wat rond de ogen kan ontstaan. Het bestaat uit een ophoping van cholesterol. Dit ligt in de lederhuid opgeslagen in een bepaald type cellen van het afweersysteem, namelijk macrofagen. Dit is een verschil met een vetbult (lipoom), waar het vet ligt opgehoopt in vetcellen.

Vragen over xanthelasma verwijderen?

+31 (0) 76 520 4342
contact@cryon.nl

Cryon
Wilhelminapark 46
4818 SN Breda

*Cryon is op dit moment moeilijker te bereiken door weg werkzaamheden.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hun reviews over Cryon salon op Google en Trustedshops