WENKBRAUWEN BREDA
MODELLEREN EN?OF VERVEN

AL 30 JAAR ERVARING

Wenkbrauwen modelleren

Uw wenkbrauwen worden gemodelleerd met hars en bijgewerkt met een pincet. Voor de hars gebruiken wij langzaam drogende hars waardoor zelfs de allerdunste haartjes eruit getrokken worden. Met een zeer scherp pincet worden de wenkbrauwen geperfectioneerd. Als het nodig is worden uw wenkbrauwen geknipt.

Alle teamleden van Cryon zijn erin gespecialiseerd om u te adviseren over de juiste vorm wenkbrauwen. Wij begeleiden u graag als u de vorm van uw wenkbrauwen wil verbeteren.

Verven wimpers en wenkbrauwen

Met speciale verf worden de wenkbrauwen gekleurd in lichtbruin, donkerbruin, grijs of zwart. Voor speciale kleuren zoals goudblond, dark blond, lichtgrijs enz. gebruiken we haarverf. De wimpers worden zwart geverfd. U heeft ongeveer vier weken lang een prachtig, natuurlijk resultaat. Het is mogelijk om het verven van wenkbrauwen thuis zélf te doen. U kunt bij Cryon een verfsetje kopen, wij kiezen samen met u de juiste kleur en leren u hoe dit precies moet.

  • Wimpers verven
  • Wenkbrauwen verven
  • Wimpers en wenkbrauwen verven

Verfsetje

voor de wenkbrauwen. Inhoud: waterstofperoxide 3%, deze waterstofperoxide is gestabiliseerd en in gelvorm. Daardoor is het makkelijk te verwerken en is de waterstofperoxide lang houdbaar. Verf Refectocil kleur lichtbruin/natuurbruin/grijs tube. Mengschaaltje van glas. Verfkwastje van kunststof haar, stevig en schuin afgesneden, ideaal om verf aan te brengen

Vragen over wenkbrauwen modelleren?

+31 (0) 76 520 4342
contact@cryon.nl

Cryon
Wilhelminapark 46
4818 SN Breda

*Cryon is op dit moment moeilijker te bereiken door weg werkzaamheden.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hun reviews over Cryon salon op Google en Trustedshops