Behandelingen

Wat zijn bloedblaasjes en kan Cryon deze verwijderen?

Cryon heeft al meer dan 30 jaar ervaring met bloedblaasjes verwijderen. Deze zien er uit als robijnrode, kleine vaatzwellingen van enkele millimeters groot en ontstaan meestal rond het 30ste levensjaar. Bloedblaasjes kunnen worden ervaren als cosmetisch storend wanneer ze in het gezicht of de hals voorkomen. Bloedblaasjes komen ook regelmatig voor op de borst of buik. Op deze pagina vindt u informatie over bloedblaasjes en hoe we bij Cryon bloedblaasjes verwijderen.

Hoe ontstaan bloedblaasjes?

Helaas is de oorzaak van bloedblaasjes relatief onbekend. Er is een plaatselijke toename van kleine verwijde vaatjes in de huid. Het lijkt vaker voor te komen bij lichtere huidtypes en soms lijkt erfelijke aanleg een rol te spelen. Ook blootstelling aan zonlicht kan gezien worden als een uitlokker voor het ontstaan van bloedblaasjes. Gelukkig is over het verwijderen van bloedblaasjes meer bekend dan over het ontstaan ervan.

Kan Cryon bloedblaasjes verwijderen?

Met 30 jaar specialistische ervaring op het gebied van huid en huidverbetering krijgen de schoonheidsspecialisten van Cryon regelmatig vragen over het verwijderen van huidoneffenheden zoals bloedblaasjes. Bloedblaasjes verdwijnen helaas niet vanzelf, maar ze zijn eenvoudig te verwijderen met een elektrocoagulatie behandeling. Wanneer u vragen heeft over het verwijderen van bloedblaasjes kunt u altijd een adviesgesprek inboeken bij een van onze specialisten. Wanneer de behandeling dan meteen wordt uitgevoerd betaalt u alleen de kosten van de behandeling.

Nabehandeling

Het is belangrijk dat u na het verwijderen van de bloedblaasjes niet de huid gaat scrubben. Ook is het af te raden om uw huid met agressieve producten te behandelen. Bij Cryon geven wij u graag advies met betrekking tot producten die u wel en niet kunt gebruiken. Uiteraard maken wij in onze salon gebruik van producten van de hoogste kwaliteit en kunnen wij u professioneel advies geven met betrekking tot de juiste producten. Daarnaast kunt u de beste producten ook direct in onze webshop bestellen. Het is belangrijk dat u de behandelde plekjes op uw huid goed tegen zonlicht beschermt met een goede zonnebrand.  Op deze manier voorkomt u kleurverandering en pigmentatie en houdt u uw huid gezond.

Overige feiten over bloedblaasjes

  • Bloedblaasjes zijn niet besmettelijk
  • Bloedverdunners kunnen de kans op bloedblaasjes verhogen
  • Zowel mannen als vrouwen kunnen bloedblaasjes krijgen

Contact opnemen

Heeft u na het lezen van dit artikel nog andere vragen wat betreft bloedblaasjes verwijderen? Of bent u benieuwd wat de precieze kosten zijn van een behandeling bij Cryon? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen door te bellen naar 076 520 4342. Wij helpen u graag!