Wat is een peeling?

Een peeling is een cosmetische behandeling die gericht is op het stimuleren en verbeteren van de huidconditie. Deze procedure omvat het aanbrengen van specifieke stoffen op de huid, zoals chemische verbindingen of natuurlijke exfolianten, om de buitenste laag van dode huidcellen te verwijderen. Door dit proces ontstaat er ruimte voor nieuwe huidcellen, wat resulteert in een vernieuwde, gladdere, en over het algemeen gezondere huid.

De voordelen van een peeling zijn divers en omvatten onder andere:

  1. Pigmentvermindering: Peelings kunnen helpen bij het verminderen van ongewenste pigmentatie, zoals ouderdomsvlekken of zonneschade.
  2. Rimpelvermindering: De diepte van rimpels kan verminderen, waardoor de huid er jeugdiger uitziet.
  3. Onzichtbaar maken van fijne lijntjes: Fijne lijntjes worden vaak minder zichtbaar, waardoor de huid er gladder uitziet.
  4. Verbetering van vocht- en vetbalans: Een peeling kan bijdragen aan het herstellen van de balans in vocht- en vetniveaus, wat essentieel is voor een gezonde huid.
  5. Vermindering van acnélittekens: Voor mensen met acne littekens kan een peeling helpen bij het vervagen van deze littekens en het bevorderen van een egalere huidtextuur.

Het uiteindelijke doel is om de huid in balans te brengen voor een optimaal resultaat, waarbij een peeling effectief kan bijdragen aan deze verbeteringen.

Soorten peelings

Er zijn verschillende soorten peelings: chemische- en mechanische peelings.

  • Voorbeelden van chemische peelings: Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur.
  • Voorbeelden van Mechanische peelings: microdermabrasie en de Bio-peeling van Neoderma.

Bij Cryon adviseert de specialist per behandeling welke peeling op dat moment het meest geschikt is voor uw huid.

Resultaten na een behandeling bij Cryon Schoonheidssalon

Welke huidgebieden kunnen behandeld worden met een peeling?

Verbetering van de huid door middel van peelings is niet beperkt tot het gezicht; het is ook zeer effectief op het lichaam. Bij ons kunnen diverse gebieden worden behandeld, waaronder de handrug, onderarmen, rug en het decolleté. En zelfs als u last heeft van acne op de billen, staan wij klaar om u te behandelen.

Downtime

Heel bijzonder is dat u bij Cryon alle peelings ondergaat zonder downtime! “Downtime” betekent dat uw huid langer dan één dag rood is en sterk gaat vervellen. Bij Cryon streven we ernaar alle behandelingen zodanig uit te voeren dat er een maximaal resultaat wordt behaald met een minimum aan ongemak na de behandeling.

Microneedling

Microneedling is een innovatieve huidverzorgingsbehandeling waarbij onze geavanceerde needlingpen, uitgerust met kleine vibrerende naaldjes, oppervlakkige beschadiging van de huid veroorzaakt. Dit proces ontketent een natuurlijk genezingsproces, waarbij het bindweefsel verbetert en de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Deze techniek is bijzonder effectief voor het verminderen van diverse huidproblemen, zoals:

Grove poriën: Microneedling helpt bij het verkleinen van poriën en bevordert een verfijnde huidtextuur, wat resulteert in een gladdere uitstraling.

Acne-littekens: Voor diegenen die streven naar een egalere huidstructuur, biedt microneedling doelgerichte verbeteringen, vooral bij het verminderen van littekens veroorzaakt door acne.

Pigmentvlekken: Microneedling draagt bij aan het verminderen van ongewenste pigmentvlekken, waardoor de huid een meer egale teint krijgt.

Rimpels en fijne lijntjes: Ervaar een jeugdigere uitstraling met microneedling, dat de productie van collageen en elastine bevordert, wat resulteert in een vermindering van rimpels en fijne lijntjes.

Let op: Het gebruik van aanbevolen Cryon-producten is vereist voorafgaand aan een microneedling-behandeling.

Welke behandeling is voor mij geschikt?

Er bestaan diverse soorten peelings, en daarnaast varieert ook de benodigde tijd voor een peeling. Elke huid heeft unieke behoeften, en daarom wordt de duur van de peeling afgestemd op deze specifieke behoeften. Dit betekent dat bij sommige personen meer tijd wordt besteed aan dieptereiniging, terwijl bij anderen de focus kan liggen op bijvoorbeeld het stimuleren van de doorbloeding. Als u twijfelt over welke behandeling het beste bij uw huid past, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies.

Voor iedere huidbehoefte hebben wij de beste producten!

Benieuwd wat Cryon voor uw huid kan betekenen? Neem contact op.

Producten advies na een behandeling

Meditopics Doorbloedingsmasker 100 ml

36.95 Incl. BTW
Toevoegen

MEDIK8 Balance Moisturiser™ & Glycolic Acid Activator™ 50 + 5 ml

65.95 Incl. BTW
Toevoegen

PASCAUD UV Defense 100 ml

121.50 Incl. BTW
Toevoegen

QMS Even Tone Serum Day & Night Serum 30 ml

160.00 Incl. BTW
Toevoegen

Contact

Bij Cryon vinden wij het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent. Snelle en deskundige service kunt u daarom van ons verwachten! Wij zijn daarom goed bereikbaar en nemen iedere vraag serieus. Neem dus gerust contact met ons op via onderstaande gegevens als u een vraag heeft:

Cryon Schoonheidssalon
Wilhelminapark 46
4818SN Breda
Nederland

Mail: contact@cryon.nl
Tel: +31 (76) 520 43 42
WhatsApp: +31 (6) 81 38 14 65
KvK-nummer: 67447929
Btw-identificatienummer: NL859536488B01

Cryon behandeling