Cryon is gespecialiseerd in huidverbetering en in Breda gevestigd. In de omgeving van Breda zijn wij een van de grotere instituten. Dankzij goede service en heel wat deskundigheid, hebben wij een goede naam weten op te bouwen.

Kies voor huidverbetering in Breda

Een behandeling voor huidverbetering in Breda, kunt u laten uitvoeren door schoonheidssalon Cryon. Wij hebben verschillende mogelijkheden als u wilt dat uw huid verbeterd wordt.

  • De ‘Neo Tissuedermie behandeling. Hier kunt u kiezen voor een gezichtsbehandeling, of voor extra verwennerij door uw hals en decolleté mee te laten nemen. Er wordt vocht aangevuld en er wordt verjongd. Iedereen kan er gebruik van maken, ongeacht het huidtype. Tijdens de behandeling zal ons product de overtollige dode huidcellen verwijderen.

Er wordt nachtcollageen en een dag/nacht verzorging op uw gezicht aangebracht;

  • De Sk-Alpha behandeling. Hierbij is er vooral aandacht voor de doorbloeding, en de I.T.E.M.-tab zorgt ervoor dat uw huid gehydrateerd raakt. Dit zorgt voor een strakkere uitziende huid. // . Met de I.T.E.M. – tab zorgen we voor een ontspannende en vochtinbrengende werking. De huid ziet er na gebruik weer jong en fris uit.