Opleiding

Nieuw personeel volgt jaren de interne opleiding tot Cryon-specialist. Deze opleiding houdt in: een intensieve begeleiding bij vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij wordt rekening gehouden met het feit dat het vak schoonheidsspecialist voor 50% bestaat uit communicatie en voor 50% uit kennis, techniek en inzicht. Het is -naar onze mening- noodzakelijk om je niet alleen vakinhoudelijk te ontwikkelen maar ook persoonlijk, omdat je jezelf nogal eens tegenkomt in dit werk en met veel verschillende mensen te maken krijgt.

Vakkennis

De vakkennis bij Cryon is erg hoog en dat komt doordat wij bij Cryon hier veel aandacht aan besteden. Bij alles wat er gedaan wordt moet de vraag gesteld zijn: “waarom kies ik dit en niet iets anders?”. Iedere keuze moet bewust gemaakt worden en je moet altijd aan jouw collega’s of klant kunnen uitleggen waarom jij ergens voor kiest.
Christine Geldtmeijer, mede-eigenaresse en oprichter van Cryon is dol op praktijk maar ook zeker op theorie. Zij onderzoekt alles theoretisch tot op de bodem uit. Hier gaat veel tijd in zitten maar, het zorgt er wel voor dat de kwaliteit gewaarborgd kan worden.