Make-up 2018-05-26T14:53:10+00:00

Make-up

Make-up 45 minuten

€ 65,–

Als u een speciale dag heeft is het wel de gewoonte om die dag naar de kapper te gaan voor een feestelijk kapsel. Denkt u ook eens aan uw make up. Laat de specialisten van Cryon u maquilleren. Wij hebben alle kleuren en materialen in huis om u, aangepast aan uw wensen en aan uw kleding, er geweldig uit te laten zien!

Camouflage kleurverschillen – dekkende vloeibare basis – corrigeren
gezichtsvorm – afpoederen – corrigeren ogen door gebruik van donkere en
lichtere tinten oogschaduw – bijtekenen wenkbrauwen – rouge – corrigeren
lippen met lippotlood – lippenstift.

Make-up cursus 60 minuten

€ 87,–

In deze privé praktijkles krijgt u antwoord op al uw vragen over make-up. Iedereen is anders, iedereen heeft sterke en minder sterke punten. Het is fijn om te leren hoe u met make up de sterke punten naar voor kunt laten komen en de minder sterke kan camoufleren. Ook is de juiste kleurkeuze belangrijk. De specialisten van Cryon helpen u objectief naar uw gezicht te kijken en voortaan de juiste keuzes te maken wat make up betreft. Zo voorkomt u een miskoop.

Contact

Wilt u meer weten over onze make up cursus of wilt u  zich laten opmaken voor een speciale gebeurtenis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de behandeling of voor een afspraak. Wij zijn te bereiken via het contactformulier of op telefoonnummer (076) 520 43 42. U vindt ons schoonheidsinstituut aan het Wilhelminapark in Breda. Neem ook eens een kijkje bij onze overige behandelingen en specialiteiten.

 
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Contact Info

Wilhelminapark 46, 4818SN Breda

Phone: 076 520 4342

Web: Cryon webshop

Meest recente berichten