Uw Eerste Behandeling bij Cryon

Bij Cryon nodigen we nieuwe klanten graag uit om te beginnen met “Uw Eerste Behandeling”, een complete gezichtsbehandeling die is afgestemd op de behoeften van uw huid.

Bij deze behandeling gaat u in gesprek met onze ervaren specialisten. Samen bespreekt u uw doelen en wensen, en krijgt u advies op maat voor het meest optimale resultaat. Of u nu specifieke huidproblemen wilt aanpakken of gewoon wilt genieten van een verfrissende huidverzorging, onze specialisten staan klaar om u te begeleiden.
Onze specialisten zullen u adviseren over de beste behandeling die op dat moment past bij uw huid. De gekozen behandeling wordt direct uitgevoerd, zodat u meteen kunt genieten van de voordelen.

Maar dat is niet alles! Tijdens de behandeling voeren we een diepgaande huidanalyse uit en geven we u gepersonaliseerd advies voor thuisgebruik van de juiste producten. Samen met u stellen we een behandelplan op, afgestemd op uw persoonlijke wensen en omstandigheden.

Cryon staat voor een unieke, gepersonaliseerde benadering van huidverzorging. Boek nu “Uw Eerste Behandeling” en ontdek de schoonheid van een op maat gemaakte ervaring voor uw huid. U verdient het om te stralen!

Inhoud van de behandeling

Hieronder leest u welke onderdelen u kunt verwachten in Uw Eerste Behandeling:

  1. Grondige Reiniging: Professionele reiniging van gezicht, hals en decolleté om de huid voor te bereiden op de rest van de behandeling.
  2. Vitaliteitstest: Evaluatie van de bloedcirculatie met behulp van een doorbloedingsmasker om de huidconditie te bepalen.
  3. Exfoliatie: Toepassing van een exfoliërend element, zoals een fruitzuur of scrub, om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren.
  4. Wenkbrauw- of bovenlipverzorging: Professioneel harsen en modelleren van de wenkbrauwen voor een verzorgde uitstraling. Het is ook mogelijk te kiezen voor het harsen van de bovenlip in plaats van de wenkbrauwen.
  5. Dieptereiniging: Eventuele onzuiverheden worden deskundig uitgeknepen met behulp van een professionele techniek.
  6. Optionele Extra’s: Indien nodig kunnen aanvullende behandelingen, zoals een peeling of microneedeling worden besproken.
  7. Masker of Serum: Toepassing van een aanvullend masker of serum voor een verfrissende en voedende boost.
  8. Moisturiser: Afsluiting met een geschikte voedende crème voor overdag of in de avond.
  9. Persoonlijk Product- en Behandeladvies: Na afloop ontvangt u gepersonaliseerd advies over producten en behandelingen voor een optimale nazorg.

Ervaar de professionele aanpak van onze Eerste Behandeling en ontdek de positieve transformatie van uw huid. Uw welzijn staat bij ons centraal.

Resultaten na een behandeling bij Cryon Schoonheidssalon

Contact

Bij Cryon staat uw tevredenheid als klant voorop. Wij streven ernaar om u een snelle en deskundige service te bieden, omdat uw ervaring met ons van groot belang is! Onze bereikbaarheid is hoog, en wij behandelen iedere vraag met aandacht. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens als u een vraag heeft:

Cryon Schoonheidssalon
Wilhelminapark 46
4818SN Breda
Nederland

Mail: contact@cryon.nl
Tel: +31 (76) 520 43 42
WhatsApp: +31 (6) 81 38 14 65
KvK-nummer: 67447929
Btw-identificatienummer: NL859536488B01

Persoonlijk productadvies

Na elke behandeling bij Cryon ontvangt u persoonlijk productadvies. Wij streven naar snelle zichtbare huidverbetering en hopen dat u onze aanbevolen producten dagelijks met plezier gebruikt. Klanten die overstappen naar Cryon-producten keren zelden terug naar hun vorige routine. Ontdek zelf de effectiviteit en het genot van onze producten. Kies daarom voor Cryon en geef uw huid de aandacht die het verdient.

cryon 32