Behandelingen

Behandeling vette huid bij Cryon

vette huid behandelen

Heeft u een vette huid en wilt u die graag laten behandelen? Cryon is gespecialiseerd in de verbetering van de huid en helpt u dus graag bij de behandeling van een vette huid. Dit kunnen we aan de hand van verschillende behandelingen doen. In dit blogartikel lichten we deze verder toe. Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op!

Vette huid behandelen met peelings

Met een peeling wordt de huid optimaal gestimuleerd waardoor deze op allerlei gebieden kan verbeteren. Op deze manier zorgen we voor een verbeterde vocht- en vetbalans én een vermindering van rimpels en grove poriën. Onze specialist adviseert per behandeling welke peeling het meest geschikt is voor uw huidtype. Zo bent u altijd verzekerd van de beste behandeling van uw huid op dat moment.

QMS behandeling

QMS Medicosmetics is een topmerk als het om huidverbetering gaat. Daarom bieden wij ook speciale QMS-behandeling aan voor ieder huidtype, waaronder de behandeling van de vette huid. Tijdens uw afspraak zal de specialist bepalen welke QMS-producten het beste bij uw huid past, met een heerlijk zachte en verzorgde huid als resultaat.

TIP: de producten van QMS zijn ook te koop in onze webshop. U kunt ze daarnaast ook in onze salon kopen.

Selection-behandelingen

Bent u op zoek naar een verzorgende gezichtsbehandeling voor uw vette huid? Met onze Selection-behandelingen krijgt uw huid de boost die u zoekt! Wij bieden 5 verschillende behandelingen aan waarbij reiniging, dag- en nachtverzorging altijd standaard inbegrepen is. Onze specialisten geven u tijdens de behandeling ook de nodige tips over het behandelen van de vette huid.

Behandeling vette huid inplannen

Een afspraak maken bij Cryon in Breda is zeer eenvoudig. Via ons klantenportaal kunt u een datum en tijd kiezen die u schikt. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op via (+31) 76 520 4342 of stuur een mail naar contact@cryon.nl. Wij beantwoorden uw vragen over de behandeling van een vette huid graag!