Helaas kan acne, en dan met name de ontstekingen, tijdelijke en blijvende littekens veroorzaken.

Tijdelijke littekens worden veroorzaakt door bloedrestanten en slechte genezing van de ontstekingen, dit uit zich bij een blanke huid in licht rode tot donkerrode, paarse vlekken. En bij een donkere huid: licht bruine tot zwarte vlekken.
Deze littekens verdwijnen door behandelingen en het gebruik van de producten thuis. Het lukt altijd om deze vlekken te verwijderen. Hoeveel behandelingen en/of producten er nodig zijn, hangt af van de situatie per persoon. Maar na iedere behandeling zijn de vlekken lichter.

Peeling 60 minuten

Blijvende littekens worden veroorzaakt doordat de ontsteking voor weefselversterf heeft gezorgd in de lederhuid. Hierdoor is dit bindweefsel beschadigd en herstelt het met de bekende acnelittekens zoals :
Kraters, fistels en diepe gaatjes. Tot voor kort kon Cryon hier niets aan doen. Experimenten van de laatste 12 maanden hebben geleerd dat dat wel gaat!
Door het precieze gebruik van TCA exact in het litteken, herstelt de huid zich en wordt de huid weer helemaal vlak! Dit is een revolutie
Ook het gebruik van TCA in ateroomcysten (talgcysten) is succesvol.
Het duurt gemiddeld 5 minuten per litteken om het te behandelen op deze manier. Maar er kunnen wel meerdere littekens tegelijkertijd behandeld worden. Bijvoorbeeld 5 tegelijk.

Huidoneffenheden verwijderen 5 minuten

Cryon is in staat om acne én de littekens te bestrijden