Huidoneffenheden2018-10-05T17:24:02+00:00

Huidoneffenheden

Behandeling met elektrocoagulatie, knippen of etsen (met tca)

vanaf 5 minuten € 35,- / 10 minuten € 65,- / 15 minuten € 90,-

Met 30 jaar specialistische ervaring op het gebied van huid en huidverbetering krijgen de schoonheidsspecialisten van Cryon regelmatig vragen over het verwijderen van huidoneffenheden. Denkt u bijvoorbeeld aan steelwratjes, couperose, bloedblaasjes, syringomen, ouderdomsvlekken en bultjes op gezicht en lichaam.

Alle namen van huidoneffenheden: steelwratjes, fibromen, skin tags, goedaardige bindweefsel-aanhangseltjes, fibroma pendulans,fibroma molle,  wild vlees, kleine gezwelletjes, verrucae, gesteelde fibromen; couperose, teleangiëctasieën,  kleine bloedvaatjes, verwijde bloedvaatjes, rode vaattekening, capillairen, kleine haarvaten, chronisch verwijde bloedvaten, unilaterale naevoïde teleangiëctasieën, rosacea, gesprongen adertjes; syringomen, goedaardige woekering van de uitgang van zweetkliertjes, goedaardige tumoren, huidkleurige of doorzichtige tumortjes; bloedblaasjes, seniele angiomen, rode blaartjes, cherry angiomen, rode puntjes, rode blaasjes, kersenwratjes, angiomen, ruby spot, angioma senilis, haemangioma senilis, ouderdomshemangioom; spider naevi, spinnetje, spider, spinnenkopje, naevus araneus,  teleangiectasia aranea, spider naevus; ouderdomsvlekken, levervlekken, lentigo solaris, lentigo senilis, zonnevlek, lentigo, solar lentigo, actinic lentigo, age spot; bindweefselbultjes, goedaardige huidtumor, trichoepithelioom; venous lake, lip hemangioom, bloedvatgezwel lip; sproeten, epheliden; ouderdomswratten, verruca seborrhoica, verruca senilis

Bijna iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met huidoneffenheden. Het is jammer als u niet op de hoogte bent van het feit dat Cryon deze ontsieringen van uw huid makkelijk en zonder littekens kan verwijderen. De uitspraak : “had ik dat maar 10 jaar eerder geweten” is voor ons en voor de klant erg jammer. Dus twijfel niet, vragen staat tenslotte vrij. Vráág aan ons of wij het kunnen behandelen. En denk daarbij aan de huid van uw gehele lichaam, dus ook de geslachtsdelen!

In de meeste gevallen is aan huidoneffenheden eenvoudig iets te doen, mits deskundig aangepakt. Bij de behandeling van huidoneffenheden herstelt de huid zich met een korstje dat ongeveer zeven tot veertien dagen blijft zitten. Dit herstel gaat zonder littekens gepaard. De nieuwe, gezonde huid is roze en heeft tijd nodig om dezelfde kleur te krijgen als de rest van uw huid. Afhankelijk van de plek op uw huid duurt dit korter of langer dan het gemiddelde van twee maanden. U kunt de huid normaal reinigen en verzorgen. Nadat het korstje er is afgevallen, kunt u de plek eventueel camoufleren.

Omdat de specialisten van Cryon niet zijn opgeleid om diagnoses (goedaardig of kwaadaardig) te stellen, raden wij u aan om bij twijfel vóór de behandeling contact op te nemen met uw huis- of huidarts.

Nabehandeling

Biopeeling Goud 60 minuten € 87,–

Als nabehandeling raden wij u de Biopeeling aan. Door deze behandeling verdwijnen wondrestanten sneller. Verder is het aan te raden om thuis één van de volgende producten te gebruiken om het herstel van de huid te bevorderen.

Meditopics Aha 12% € 19,95 en Meditopics doorbloedingsmasker € 32,95

Contact Info

Wilhelminapark 46, 4818SN Breda

Phone: 076 520 4342

Web: Cryon schoonheidssalon

error: