Steelwratjes verwijderen2018-01-08T11:50:08+00:00

Steelwratjes (fibromen)

Fibromen, ook wel steelwratjes genoemd, zijn goedaardige bindweefsel-aanhangseltjes van de huid. Ze komen vaak voor in de hals, de oksels, de liezen, onder de bh band maar kunnen ook op andere plaatsen van het lichaam ontstaan. Fibromen zijn vaak huidkleurig of een beetje bruinig van kleur en voelen zacht aan. Ze komen zowel alleen als in groepjes bij elkaar voor en zijn per stuk meestal slechts enkele millimeters groot, hoewel ze zelfs 2-3 cm kunnen worden.

De oorzaak van fibromen is wrijving. Het valt op dat ze vooral worden gezien in lichaamsplooien. Fibromen zijn nooit kwaadaardig en ook niet pijnlijk. Ze kunnen wel klachten geven als ze opengehaald worden (bijvoorbeeld met scheren) of afgekneld worden. Fibromen zullen niet vanzelf verdwijnen en worden steeds groter. Wanneer ze in de weg zitten of als cosmetisch storend ervaren worden, kunnen ze veilig verwijderd worden.

Bij Cryon knippen we fibromen net boven de huid af. Dit is een veel snellere en daardoor minder pijnlijke methode dan coagulatie (branden). In een korte tijd verwijderen we heel veel steelwratjes.

Contact

Wilt u meer weten over steelwratjes verwijderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de behandeling of voor een afspraak. Wij zijn te bereiken via het contactformulier of op telefoonnummer (076) 520 43 42. U vindt ons schoonheidssalon aan het Wilhelminapark in Breda. Neem ook eens een kijkje bij onze overige behandelingen en specialiteiten.

 
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Contact Info

Wilhelminapark 46, 4818SN Breda

Phone: 076 520 4342

Web: Cryon schoonheidssalon

error: