Merken2018-05-30T14:27:57+00:00

!QMS

!QMS is hét merk tegen huidveroudering en bovendien het meest populaire merk bij Cryon. !QMS maakt het mogelijk om de huid weer “op te vullen” met collageen, zonder dat hier injectietechnieken voor nodig zijn.  Het merk is ontwikkeld door de Duitse arts dr. med. Erich Schulte, die zich gespecialiseerd heeft in reconstructieve plastisch chirurgie. Zijn wens om slecht helende en misvormde huiden een kans te geven, leidde tot vergaande onderzoeken waarbij hij verbluffende resultaten behaalde. De resultaten heeft hij gebruikt voor de !QMS-producten. Het werd ontwikkeld met als doel de huid te verstevigen, het vochtgehalte te herstellen en de huid te verjongen.

!QMS producten bestaan voor 82% uit actieve werkstoffen. De formules van !QMS zijn gepatenteerd en deze zult u dus alleen aantreffen in de !QMS producten !QMS wordt wereldwijd gebruikt door plastisch chirurgen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes.

Dr. med. Erich Schulte

Hoe werkt !QMS ?

De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature vocht. Door het !QMS collageen toe te voegen aan onze huid bindt het collageen zich 300 maal met het vocht wat zich van nature bevindt in onze huid.
De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien. Na de menopauze maakt uw huid aanzienlijk minder type 1-collageen aan. U kunt dan alleen nog maar collageen toevoegen aan de huid. Wees er dus op tijd bij!

Producten van !QMS

Alle producten van !QMS zijn op elkaar afgestemd, zo krijgt u het beste resultaat. Bij het !QMS collageen is het zeer belangrijk om de reinigingsproducten van !QMS te gebruiken, deze bevatten geen afsluitende (occlusieve) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal de huid binnen dringen en krijgt u het beste en mooiste resultaat.

Daarnaast is het belangrijk om de huid dagelijks extra te reinigen met de Nextt Exfoliant fruitzuur. De fruitzuren van !QMS verbeteren stapsgewijs de hoornlaag van de huid. De concentratie van de fruitzuren is 10% en de Ph is 3.5; dit is optimaal en veilig voor dagelijks cosmetisch gebruik. De Nextt Exfoliant Fluid bevat glycolzuur, melkzuur, citroenzuur, appelzuur en wijnsteenzuur. De werkstoffen zijn 12 uur lang actief in de huid, dankzij de NEXTT formule. Dat wil zeggen dat uw huid dagelijks 12 uur lang wordt voorzien van anti-aging ingrediënten.

!QMS biedt verschillende dag- en nachtcrèmes aan voor ieder huidtype om uw huid na het collageen te verzorgen en beschermen.

De reiniging, collagenen en fruitzuren van !QMS zijn zeer geschikt om ook op- en rond de ogen te gebruiken. !QMS biedt verschillende oogcrèmes aan om dit gebied zo goed mogelijk te verzorgen.

Na een maand wordt het huidreliëf gladder. Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes. Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner en heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

Babor

Reeds 20 jaar zijn wij een zeer tevreden dépositaire van het merk Babor. Het merk staat al 60 jaar aan de top met natuurlijke producten. De producten van Babor voelen heerlijk op de huid, hebben een aangename geur en bevatten natuurlijke plantenextracten. Babor stelt hoge kwaliteitseisen zuiverheids-eisen aan de grondstoffen en zijn vrij van PEG’s. Wij adviseren u na een behandeling graag over welke producten geschikt zijn voor uw thuisverzorging.

schoonheidssalon webshop

Meditopics

De Meditopics-serie is speciaal gemaakt voor de problematische huid (overgevoelig, droog, acne, ouder wordend), is hypo-allergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen.

Binnen de huidtherapie bestond de behoefte aan een productserie die wat betreft werkzaamheid, prijs, exclusiviteit en presentatie voldoet aan de door de huidtherapie gestelde eisen. Na intensieve samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen, dermatologen en tegenwoordig ook schoonheidsspecialisten* heeft dit geresulteerd in de ontwikkeling van de Meditopics productserie. De Meditopics-producten zijn exclusief voorbehouden aan huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten. U zult ze niet aantreffen op andere commerciële verkooppunten, hetgeen zeer belangrijk is voor de samenwerking tussen alle disciplines.

De Meditopics-producten worden bij Cryon ook ingezet tijdens behandelingen en zijn met name populair onder jongeren (met acne).

* Het Meditopics product “Doorbloedingsmasker” is ontwikkeld door een samenwerking tussen Impex en Christine Geldtmeijer. Omdat een soortgelijk verkoopproduct nog niet leverbaar was bij geen enkel merk leverbaar in Nederland (voor zover ik weet red.).

Contact Info

Wilhelminapark 46, 4818SN Breda

Phone: 076 520 4342

Web: Cryon schoonheidssalon

error: