Huidoneffenheden2018-05-30T22:52:42+00:00

Huidoneffenheden

Behandeling

vanaf 5 minuten € 35,- / 10 minuten € 65,- / 15 minuten € 90,-

Met 25 jaar specialistische ervaring op het gebied van huid en huidverbetering krijgen de schoonheidsspecialisten van Cryon regelmatig vragen over het verwijderen van huidoneffenheden. Denkt u bijvoorbeeld aan steelwratjes, couperose, bloedblaasjes, syringomen, ouderdomsvlekken en bultjes op gezicht en lichaam.

In veel gevallen is daaraan iets te doen, mits deskundig aangepakt. Bij de behandeling van huidoneffenheden herstelt de huid zich met een korstje dat ongeveer zeven tot veertien dagen blijft zitten. Dit herstel gaat zonder littekens gepaard. De nieuwe, gezonde huid is roze en heeft tijd nodig om dezelfde kleur te krijgen als de rest van uw huid. Afhankelijk van de plek op uw huid duurt dit korter of langer dan het gemiddelde van twee maanden. U kunt de huid normaal reinigen en verzorgen. Nadat het korstje er is afgevallen, kunt u de plek eventueel camoufleren.

Omdat de specialisten van Cryon niet zijn opgeleid om diagnoses (goedaardig of kwaadaardig) te stellen, raden wij u aan om bij twijfel vóór de behandeling contact op te nemen met uw huis- of huidarts.

Nabehandeling

Biopeeling Goud 60 minuten € 87,–

Als nabehandeling raden wij u de Biopeeling aan. Door deze behandeling verdwijnen wondrestanten sneller. Verder is het aan te raden om thuis één van de volgende producten te gebruiken om het herstel van de huid te bevorderen.

Meditopics Aha 12% € 19,95 en Meditopics doorbloedingsmasker € 32,95

Contact Info

Wilhelminapark 46, 4818SN Breda

Phone: 076 520 4342

Web: Cryon schoonheidssalon

error: