Heeft u huidproblemen?

Wanneer u huidproblemen heeft, kunt u bij Cryon een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek bespreken we de verschillende mogelijkheden en stellen we samen met u een behandelplan op. U kunt ons ook een foto sturen via WhatsApp, zodat wij kunnen inschatten of wij u kunnen helpen.

Alles bij elkaar

Dat is handig! alles in één oogopslag bij elkaar

Contact

Behandelingen

Tarieven

Webshop

Afspraak maken

Behandelingen die gericht zijn op huidverbetering

Bij Cryon kunt u terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van een probleemhuid en het verwijderen van huidoneffenheden, zoals acne, steelwratjes, couperose, bloedblaasjes of bultjes op gezicht en lichaam. Niet alleen de gezichtshuid krijgt bij Cryon aandacht, ook voor huidoneffenheden op het lichaam bent u bij Cryon aan het juiste adres. U kunt ook bij ons terecht voor elektrisch ontharen. Wij verwelkomen u graag in onze salon.

Cryon biedt kwaliteit

Cryon is een specialist en biedt u daarom altijd behandelingen van de beste kwaliteit. Kwaliteit is een ruim begrip en bij Cryon wordt dit onderverdeeld in drie pijlers:

Hygiëne

Kwaliteitscontrole

Opleidingen

Bij Cryon heb ik geleerd om mijn huid te onderhouden. En ik zag zichtbaar resultaat. Prijs, kwaliteit verhouding is goed, aardig personeel die verstand van huid heeft. Producten zijn goed en duurzaam. Ik kan iedereen cryon aanbevelen.

Ranoe Doekharan

couperose behandeling

BEOORDELINGEN VAN GOOGLE

Wat klanten zeggen

Hele vriendelijke medewerksters en heel professioneel. Er wordt heel goed naar je wensen geluisterd en alles zorgvuldig overwogen, wat het mooist staat, bijvoorbeeld bij het epileren van mijn wenkbrauwen. Ook bij een huidoneffenheidje wordt heel zorgvuldig naar het mooiste resultaat gekeken, hoe dat het beste kan worden opgelost.

Christel Jong

Kent u deze merken al?

Producten met goede werkstoffen en resultaat

Neoderma

!QMS Medicosmetics

Alpha-H

PRODUCTEN

Net binnen

Hier vind u de nieuwe producten

Aanbevolen producten

Merken & categorieën

Kies uw bezorgmoment

Gratis verzending vanaf €50,00

Gratis retourneren, bedenktijd 14 dagen

Menu
Winkelmand Product Verwijdert. Undo