Beste klanten van Cryon,

We zijn weer open zoals u van ons gewend bent en daar zijn we heel blij mee! Onderstaand de maatregelen ivm het coronavirus:

Welke maatregelen zijn er genomen bij Cryon i.v.m. het coronavirus?

–    De afstand van 1,5 meter wordt gewaarborgd waar mogelijk, maar tijdens de behandeling komen we wel dichterbij.
–  Mondkapjes en handschoenen zijn niet verplicht, maar wij zullen aan iedere klant vragen of zij het fijner vinden als wij ze dragen. Dan zullen wij dit uiteraard doen. Ook kan de specialiste zelf de voorkeur hebben extra bescherming te dragen.
– Bij het maken van afspraken wordt gecheckt of de klant verkoudheidsklachten heeft of verhoging.
–  Alle oppervlakken worden gedesinfecteerd na iedere klant.
–  Alle handdoeken worden verwisseld na iedere klant (dat was eerst ook al zo).
– De wachtruimte wordt anders ingericht, zodat 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd.

Waar moet u als klant op letten?

–    Heeft u verkoudheidsklachten, lichte verhoging of moet u niesen of hoesten? Dan vragen wij u vriendelijk thuis te blijven en pas te komen wanneer alle klachten verdwenen zijn.
–  U wordt gevraagd uw handen te desinfecteren met alcohol bij binnenkomst.
–  Houdt waar mogelijk 1,5 meter afstand tot ieder ander (andere klanten en werknemers).
– Kom alstublieft precies op tijd. Liefst 5 minuten van te voren, zodat de specialist meteen kan beginnen en u niet te lang hoeft te wachten in de wachtruimte.
– Betalen met pin heeft de voorkeur ivm hygiëne.
– Kom alleen! Het is niet toegestaan iemand mee te nemen naar de behandeling, tenzij dit noodzakelijk is. Graag dan even van te voren contact opnemen met ons, zodat we het kunnen bespreken.

Graag tot snel!

Met vriendelijke groeten,

Team Cryon

Cryon – praktijk voor huidverbetering

Welkom bij Cryon! uw specialist in huidverbetering. Cryon bestaat al sinds 1991 en is uitgegroeid tot de grootste praktijk voor huidverbetering van Breda. Wij specialiseren ons in acne, het verwijderen van huidoneffenheden en het verbeteren van de huidconditie met betrekking tot anti-aging. Wij werken vlot, professioneel en zijn gericht op resultaat. Al bijna 30 jaar helpen klanten met verschillende huidproblemen. Voor iedereen kunnen wij wat betekenen en als u toch beter af bent bij een andere discipline, zullen wij u doorverwijzen. Cryon staat voor kwaliteit, service en een professionele aanpak. Wilt u ook graag uw huid verbeteren? Kom dan naar Cryon!


77 Google-reviews

Wij bieden kwaliteit

Cryon is een specialist en biedt u daarom altijd behandelingen van de beste kwaliteit. Kwaliteit is een ruim begrip en bij Cryon wordt dit onderverdeeld in drie pijlers:

  1. Hygiëne
  2. Kwaliteitscontrole
  3. Opleidingen

Heeft u huidproblemen?

Wanneer u huidproblemen heeft, kunt u bij Cryon een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek bespreken we de verschillende mogelijkheden en stellen we samen met u een behandelplan op. U kunt ons ook een foto sturen via WhatsApp, zodat wij kunnen inschatten of wij u kunnen helpen.

Nieuwe Producten

Aanbiedingen

Behandelingen die gericht zijn op huidverbetering

Bij Cryon kunt u terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van een probleemhuid en het verwijderen van huidoneffenheden, zoals acne, steelwratjes, couperose, bloedblaasjes of bultjes op gezicht en lichaam. Niet alleen de gezichtshuid krijgt bij Cryon aandacht, ook voor huidoneffenheden op het lichaam bent u bij Cryon aan het juiste adres. U kunt ook bij ons terecht voor elektrisch ontharen. Wij verwelkomen u graag in onze salon.

MEER DAN ADVIES!

BLOGS

CRYON SCHOONHEIDSSALON

Reviews van klanten